Naar boven

Met de Free’e wordt stofzuigen een feestje

| Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Stofzuigen. Het is één van die huishoudelijke taken waar je eigenlijk niet op zit te wachten. Maar let op: met de Bosch Free’e stofzuiger wordt het schoon zuigen van je huis een feestje. Ook zin om voortaan als een Freddie Mercury je huis te lijf te gaan? Wij geven er vier weg!

Voel je vrij

Met de Bosch Free’e BSGL52222 heb je ongekende vrijheid in de hand. De meeste stofzuigers lopen vast omdat het snoer niet toereikend genoeg is. Met de Free’e is dit verleden tijd. Door het extra lange snoer heeft deze stofzuiger een bereik van maar liefst 15 meter waardoor je voortaan in elk hoekje kunt komen. Zonder steeds van stopcontact te moeten wisselen! Met een maximaal vermogen van 2200 Watt, zuigt deze krachtpatser elk oppervlak helemaal schoon.

Alle kanten op

De slang van de Bosch Free’e BSGL52222 kan 360 graden draaien door een uniek kogelgewricht. Hierdoor beweegt de slang moeiteloos alle kanten op en hoef jij je minder in te spannen.

Ook zijn beschadigde meubelen of rubber strepen op de muur verleden tijd. De zijkanten van de Free’e zijn voorzien van AirBumper Protection die voor een dempend effect zorgen bij een eventuele botsing met je tafel, bank of kast. Ook laat de bumper geen rubber strepen achter.

Test de Free’e

Wij mogen maar liefst vier mensen blij maken met deze fantastische stofzuiger. Vul je gegevens hieronder in en wie weet zwier jij straks met de Free’e door de huiskamer. We zouden het leuk vinden als je na je eerste ervaringen met de Free’e een review op onze website achterlaat. Meedoen kan tot en met 9 april.


 


Reageer hier en praat mee!