Naar boven

Nieuw van Maybelline: Total Temptation voor een verleidelijke look

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 1 minuut

De Total Temptationlijn van Maybelline geeft een verleidelijke update aan jouw dagelijkse make-up look. Met de Total Temptation mascara krijgen jouw wimpers een zachte en fluffy uitstraling. Maak je make-up look af met het Total Temptation palette met oogschaduw en highlighter.

Verleiding in één oogopslag

De Total Temptation mascara bevat een creamy formule met een hoog waxgehalte. Hierdoor bepaal jij hoeveel volume je aan je wimpers wil geven. Breng één laagje aan voor een klassieke look, of ga voor meerdere laagjes en creëer volumnieuze, fluffy lashes. De mascara heeft een dik borsteltje, een heerlijke, frisse kokosgeur en is ook in een waterproof versie beschikbaar. Zo heb jij supersnel die verleidelijke wimpers en ben je klaar voor de dag.

Maybelline Total temptation

Highlight & oogschaduw palette

Met de oogschaduw van het Total Temptation palette zorg je ervoor dat jouw ogen de ultieme verleidelijke look uitstralen. Niet alleen je ogen: met acht oogschaduws en twee highlighters kun jij diverse looks voor het hele gezicht creëeren. Breng een lichte oogschaduwkleur uit het Total Temptation Palette aan op het bewegend ooglid. Creëer daarna meer diepte door een donkere oogschaduwkleur aan te brengen in de arcadeboog. Gebruik één van de highlighters onder je wenkbrauwbot en op je jukbeenderen voor een verleidelijke glow en maak je ooglook af door fluffy lashes te creëren met de Total Temptation mascara.

Total Temptation look

Combineer de oogschaduw van het palette met de Total Temptation mascara en jij hebt een de ultieme, verleidelijke every day make-up look. De Total Temptationlijn is gemakkelijk en snel aan te brengen. De mascara heeft een dik borsteltje met veel haartjes die de verleidelijke fluffy look creëert. Met de acht kleuren oogschaduw en twee highlighters creëer jij elke dag een andere maar verleidelijke Total Temptation make-up look.

Bekijk hier de nieuwe Maybelline Total Tempationlijn

Winactie!

Maak maar wat ruimte vrij in je make-up tasje, want door mee te doen met deze winactie maak je kans op de nieuwe Maybelline Total Temptation mascara en het Total Temptation Shadow + Highlight palette! We mogen deze prijs vijfmaal weggeven, dus is de kans best groot dat je wint. Meedoen is simpel. Stuur een e-mail met daarin je NAW-gegevens naar weblog@bol.com en zet in de onderwerpregel de tekst ‘Winactie Maybelline Total Temptation”. Hierna is het kwestie van duimen en afwachten, want deze winactie loopt tot en met 22 april 2018.

Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons en hun prijs zo spoedig mogelijk toegestuurd. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.


Wat is jouw favoriete kleur oogschaduw uit de Total Temptationlijn?