Naar boven

Maak kans op een jaar lang gratis verzending

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Komt het wekelijks bestellen met verzendkosten jou bekend voor? Dat kan natuurlijk ook anders. Daarom introduceert bol.com het ‘Select'-lidmaatschap (nu voor € 14,99). Als lid van Select hoef je je een jaar lang niet meer druk te maken over verzendkosten. Want al onze Select-artikelen worden dan gratis bezorgd wanneer je wilt. Of dit nu ’s avonds, op zondag of dezelfde dag nog is. Wil jij kans maken om gratis lid te worden van Select voor 1 jaar? Lees dan nog even verder.

Shoppen met voordeel

Voor € 14,99 voor 1 jaar heb je dus keuze uit ruim 300.000 Select-artikelen die wij gratis bezorgen wanneer het jou uitkomt. Dat is mooi meegenomen, toch? En om het nog mooier te maken, betaal je als lid van Select onder de 20 euro óók geen verzendkosten voor Select-artikelen. Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 12:00 uur? Dan kun je er zelfs voor kiezen je pakketje dezelfde dag al thuisbezorgd te krijgen. En dat allemaal zonder extra kosten.

Word vandaag nog lid

Select maakt bestellen via bol.com nog leuker en voordeliger. Is het jaar voorbij? Dan stopt je lidmaatschap automatisch. Je zit nergens aan vast en profiteert toch elk moment van gratis verzending. Kun jij niet wachten om lid te worden van Select bij bol.com? Kijk dan hier!

Maak kans op een jaar lang gratis verzending

We kiezen 5 winnaars uit die een jaar lang het gemak van ‘Select’ mogen ervaren. Gratis en voor niets! Het enige wat je hoeft te doen is hieronder je gegevens achterlaten. Veel succes!

Doe mee en win!
5x Select
Deze winactie loopt t/m 20 mei 2017
Ik doe mee
Je bent er bijna!
Vul je gegevens in om mee te doen aan deze actie.
Ga verder
Je bent er bijna!
Voor het geval dat je wint, vragen we je ook je adresgegevens.
Verzenden
Bedankt voor je deelname!
Helaas
Er is iets mis gegaan. Je kunt maar één keer deelnemen aan een actie.

Reageer hier en praat mee!