Naar boven

Maak je klaar voor carnaval!

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Nog een paar dagen en dan kunnen alle feestneuzen, pruiken en clownspakken weer van zolder worden getrokken voor het jaarlijkse carnaval in het zuiden en oosten van het land. De fanatiekelingen hebben hun outfit natuurlijk al op orde, maar voor de last minute aankopen kan bol.com je nu goed helpen.

Wat trek je aan?

Dat is vaak de moeilijkste vraag. Elk jaar weer. In Brabant weten ze daar de oplossing wel voor en wordt de boerenkiel gewoon over de schouders getrokken. Prima, maar het is soms ook weleens leuk om extra je best te doen. De meest fanatieke vierders beginnen al vroeg aan hun kostuum voor het aankomende jaar. Vaak al maanden van te voren. Er wordt zorgvuldig een outfit gekozen en die wordt zelf in elkaar gezet. Als dat plan niet helemaal gelukt is, ben je nu beter af met een kant en klaar kostuum. Dat scheelt stress. Uit het grote assortiment kostuums bij bol.com hebben we de populairste er even uitgevist.
Carnaval
Voor de jongens is het Super Mario-kostuum erg populair en de meisjes kunnen zich net zo kleden als Karen, Kristel of Josje in een K3-regenboogjurkje. Daarnaast is blijft de prinsessenjurk favoriet. Voor de volwassen man is er ook genoeg te vinden op bol.com. Wat dacht je van een nerdoutfit? Of hul je in een gewaagde bikinioutfit tijdens carnaval. Glitter & Glamour is populair onder vrouwen. Met een glitter marinepakje waan je jezelf kapitein van The Love Boat en met de juiste benen maak je indruk met een sexy, Frans dienstmeidkostuum. Als je daar niet mee opvalt. Genoeg keuze dus.

Je kostuum nog niet compleet?

Vaak heb je last minute het idee dat er nog wat mist aan je outfit. Zo kun je nog niet de cafés gaan bestormen. Een hoedje, pet of pruik maakt het helemaal af. Maar waar haal je nu zo snel iets vandaan. Bol.com heeft genoeg in zijn magazijn liggen om binnen een dag te leveren. Als je voor 22.30 uur besteld, heb je het de volgende dag al in huis. Je haasten naar de dichtstbijzijnde feestwinkel is dus helemaal niet nodig.

In onze speciale carnavalswinkel vind je alle kostuums en bijbehoren voor een geslaagd carnaval.


Reageer hier en praat mee!