Naar boven

De mooiste Lucardi-sieraden: zilver mét diamanten!

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Diamonds are a girl’s best friend, zong Marilyn Monroe ooit. Het is nog steeds waar: diamanten staan voor tijdloze klasse en complimenteren elke vrouw. Sieradenmerk Lucardi komt nu met zilveren sieraden inclusief échte diamanten. Betaalbaar en stijlvol!

Shine bright like a diamond!

Diamanten hebben een magische uitwerking: ze stralen, schitteren, glinsteren én zijn kostbaar. Een diamant is het hardste materiaal dat in de natuur voorkomt en bestaat uit zuivere koolstof die onder zeer hoge temperaturen en druk gekristalliseerd is. Deze extreme omstandigheden vind je alleen diep, diep in de aarde, tussen de 150 tot 200 km onder het aardoppervlak. Van de 100 miljoen karaat (een gewichtseenheid) diamanten die ieder jaar wordt ontgonnen, is maar 20% geschikt om te verwerken in juwelen. Vandaar dat diamanten zeldzaam en dus kostbaar zijn.

afb1

Lucardi: gerhodineerd zilver en diamanten

Als jij de duurzaamheid en klasse van een sieraad met diamanten wilt, maar dit graag betaalbaar houdt, ben je bij Lucardi aan het goede adres. De nieuwe lijn sieraden is gemaakt van gerhodineerd zilver en gezet met echte diamanten. Gerhodineerd zilver is een harder, zilverwit metaal en vertoont veel overeenkomsten met platina. Gerhodineerd zilver is een stuk sterker dan regulier zilver en blijft daarom langer mooi. Ook heeft het de uitstraling van witgoud. Kortom: met deze lijn sieraden heb je de duurzaamheid, uitstraling en klasse van witgouden sieraden, voor een fijner prijsje!

Afb2

Schitterend assortiment

In het Lucardi ‘zilver met diamant’-assortiment op bol.com vind je een prachtige sieraden: oorbellen, kettingen en veel verschillende ringen. Eén van de ringen uit het assortiment is een stijlvolle ring gemaakt van gerhodineerd zilver en gezet met negen diamanten, in een mooie rechte zetting. En goed nieuws: dit is de ring die je kunt winnen! De 9 diamanten hebben een totaal gewicht van 0,05 karaat en de breedte van de ring is 4 mm; dit geeft de ring body, maar houdt de ring elegant. In het assortiment vind je ook speciale, bijpassende creool oorbellen bij de ring, met in totaal 14 diamanten. Echte eye-catchers! Op de afbeelding hieronder zie je het setje: de ring plus oorbellen.

Afb3

Zeg jij ‘ja’ tegen deze ring-actie?

Ben jij ook in de ban van de ring? Dat is mooi, want wij mogen vijf Lucardi ringen van gerhodineerd zilver met 9 diamanten weggeven! Hoe doe je mee? Stuur een mail naar weblog@bol.com met als onderwerp ‘winactie Lucardi ring’ en vermeld in de mail je gegevens (naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres) en je ringmaat (de ring is beschikbaar in de maten 49 tot 61). Vertel natuurlijk ook in de mail waarom jij de ring wilt winnen!

Deze actie loopt van 15 oktober 2014 tot en met 15 november 2014. Als winnaar krijg je direct bericht van bol.com en ontvang je daarna je ring! Lees alle voorwaarden van deze winactie hier.

Houd jij van diamanten? Heb je weleens een echte diamanten ring gehad? Of van wie wil je er wel eentje krijgen…? Praat gezellig mee!

Afb4


Reageer hier en praat mee!