Naar boven

Cadeau voor jou, van L’Oréal Paris: drie looks voor de feestdagen

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Omdat je het voor de feestdagen waarschijnlijk al druk genoeg hebt, heeft L’Oréal Paris een cadeautje voor je: drie looks die je kunt gebruiken voor Kerstmis en/of oud & nieuw. Ontdek de looks in dit blog met de producten die je erbij nodig hebt om er smokey, flirty of glam chic uit te zien.

smokey_eye_look

De smokey eye look
Creëer een smokey eye met de Color Riche Quad en breng de Paradise Extatic Kajal aan rondom het oog voor extra definitie. Breng vervolgens de Paradise Extatic Mascara aan om volumineuze, lange wimpers te creëren. Maak de look af door het aanbrengen van een verleidelijk rode Color Riche Matte Lipstick.

De producten van L’Oréal Paris die je nodig hebt voor deze look:

flirty_look

De flirty look
Diner, borrel of bal – met deze geweldige producten ben jij helemaal holiday proof. Gebruik als eerste de Color Riche Quad oogschaduw en de Super Liner Perfect Slim om een prachtig oogopslag te creëren. Breng vervolgens de Paradise Extatic Mascara aan voor verleidelijk, lange wimpers. Maak de look af met de Color Riche Matte Lipstick.

Voor de flirty look:

glam_chic_look

De glam chic look
Met deze verleidelijke look ben jij klaar voor ieder feest. Breng als eerste de Color Riche Quad oogschaduw aan op de oogleden. Breng vervolgens de Infallible Gelcrayon aan in de waterlijn voor een intense look. Om de ogen nóg meer te definieerden breng je de Paradise Extatic Mascara aan. Maak de look af met een verleidelijke Color Riche Matte Lipstick.

En de glam chic look:

Bekijk alle make-up van L’Oréal Paris

 


Waarom wil jij de glam chic look winnen?