Naar boven

L’Oréal Paradise Extatic: ontdek de make-up hype uit Amerika

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

De nieuwe L'Oréal Paradise Extatic oog make-up is alles wat je nodig hebt voor een oogverblindende oogopslag. Al een echte hype in de Verenigde Staten en nu ook bij ons verkrijgbaar! Lees hieronder waarom deze producten niet mogen ontbreken in je make-up routine.

L’Oréal Paris Paradise Extatic: drie nieuwe musthaves

Dit zijn ze dan: de drie nieuwe L’Oréal Paris Paradise Extatic oog make-upproducten, waar elke beauty liefhebber het over heeft. De lijn bestaat uit: de Paradise Extatic Mascara, Paradise Extatic Brow Pomade en de Paradise Extatic Kajal Black. De luxueuze verpakking maakt dit product al tot een echte musthave, maar je creëert er ook écht een prachtige oogopslag mee. Lees hieronder wat de drie verschillende producten voor jou kunnen doen en doe mee met de winactie om kans te maken op een van de vijf L’Oréal Paris Paradise Extatic pakketten.

Bekijk de L'Oréal Paris Extatic lijn

Paradise Extatic Mascara: geen klontjes, heel veel volume

Dé hype uit Amerika! En eindelijk kunnen wij de Paradise Extatic Mascara ook proberen. Beauty experts zijn het er over eens: deze mascara zorgt voor spectaculair volume, zonder klontjes en wimpers die verzorgd aanvoelen. Het innovatieve en zachte borsteltje zorgt ervoor dat de formule met castorolie gelijkmatig en eenvoudig wordt verspreid over de wimpers en zacht aan te brengen is. Volume, lengte en verzorging – eigenlijk doet deze mascara het allemaal.

Image_slider_Mascara
Zorg voor spectaculaire lange wimpers.
Image_slider_Mascara_2
De verpakking is ook oogverblindend.
How to: de Paradise Extatic Mascara aanbrengen
 • Zorg voor schone, vetvrije wimpers;
 • Haal het borsteltje met een draaiende beweging uit het omhulsel;
 • Maak geen ‘pompende’ beweging met je borsteltje, dan komt er veel lucht bij je mascara en droogt de mascara sneller uit;
 • Begin dan met aanbrengen: beweeg de borstel van links naar rechts vanaf de wimperaanzet;
 • Voor het ultieme effect, breng je meerdere lagen aan.

Paradise Extatic Brow Pomade: je wenkbrauwen perfect in shape

Wenkbrauwen zijn minstens zo belangrijk voor je gezichtsuitdrukking als mascara. Breng je wenkbrauwen daarom in model met de L’Oréal Paris Paradise Extatic Brow Pomade. Met deze gekleurde gel crème, krijg je perfect gedefinieerde wenkbrauwen in een handomdraai. Met de bijgevoegde applicator – waarmee je gemakkelijk kleine haartjes bijtekent voor een natuurlijk effect – breng je de formule eenvoudig aan en creëer je een volle wenkbrauw. En als kers op de taart: de Brow Pomade komt ook in een prachtige rosé-kleurige verpakking. Je kunnen kiezen uit drie tinten: Chatain, Brunette, en Ebony.

Image_slider_eyebrow_2
Kies de tint die perfect past bij jouw haarkleur.
Image_slider_eyebrow
Zorg voor een natuurlijk effect met deze gel crème.
How to: de Paradise Extatic Brow Pomade aanbrengen
 • Eventueel kun je de wenkbrauwen eerst in model borstelen met een wenkbrauwborsteltje;
 • Begin daarna met invullen. Maak kleine ‘streepjes’ voor een natuurlijk effect;
 • Gebruik het dunnere gedeelte van het borsteltje voor het uiteinde van je wenkbrauw;
 • Maak ook wat ‘streepjes’ bij de aanzet van je wenkbrauw; eerst verticaal en daarna laat je ze langzaam uitwaaieren richting je wenkbrauw.

Maak het af met L’Oréal Paris Paradise Extatic Kajal

Knipper maar even goed met je (lange) wimpers: om je oogopslag écht impact te geven is er de L’Oréal Paris Paradise Extatic Kajal, een 3-in-1 eyeliner. Dat lees je goed: drie in één. Je kunt de multifunctionele applicator van Kajal gebruiken als eyeliner, khol en oogschaduw. Met de textuur van de Kajal kun je namelijk kiezen voor een dun en subtiel effect, maar ook voor een dikkere uitgesproken liner. Daardoor transformeer je gemakkelijk een natuurlijke dag look, in een edgy avondoogopslag – hello smokey eyes! Dat maakt deze eyeliner super multifunctioneel en dus een absolute musthave om je oog make-uproutine mee af te maken.

How to: Paradise Extatic Kajal gebruiken
 • Vind jij het normaal lastig om een strakke eyeliner aan te brengen met een mooie ‘wing’? Geen zorgen: dankzij de kegelvormige applicator is de eyeliner gemakkelijk aan te brengen;
 • Voor een subtiele khol look kan je de lijn iets uitvegen na het aanbrengen;
 • Voor een ultieme smokey eye look kun je de Kajal als oogschaduw aanbrengen.

 

Bekijk de L'Oréal Paris Extatic lijn


Op welke van de drie soorten oog make-up heb jij een oogje?