Naar boven

L’Oréal Cicacrème: dé anti-rimpelcrème voor de gevoelige huid

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Eindelijk! Een anti-rimpelcrème voor de gevoelige en droge huid, die op een rustgevende en natuurlijke manier te werk gaat. De L'Oréal Cicacrème bevat het geneeskrachtige kruid centella asiatica, ook wel tijgerkruid genoemd. Het verzorgt jouw huid, vermindert rimpels en herstelt de huidbarrière.

Herstel en kalmeer de huid

Breng ’s ochtends een beetje Revitalift Cica dagcrème aan op je gezicht en je huid is de rest van de dag beschermd. De Revitalift Cica dagcrème bevat centella asiatica, ook wel tijgerkruid genoemd. Dit ingrediënt herstelt en kalmeert je huid. De L’Oréal Revitalift Cicalijn bestaat uit drie producten: een dagcrème, nachtcrème en oogcrème.

Tijgerkruid

Centella Asiatica staat bekend als tijgerkruid, omdat Aziatische tijgers erin rollen om hun wonden te kalmeren en te herstellen. Het kruid is het belangrijkste ingrediënt uit de L’Oréal Revitalift Cicalijn. Het wordt al eeuwenlang gebruikt in de Chinese geneeskunde. Cente is Latijn voor ontwikkeling en dat is ook precies wat dit natuurlijke ingrediënt met je huidcellen doet. Het herstelt je huidbarrière, je huid wordt verstevigd en voelt voller aan. De Cicacrème is geschikt voor de gevoelige en droge huid en aan te raden voor vrouwen vanaf 30 jaar.

Het resultaat van Revitalift Cica dagcrème
  • Na 1 dag: de huid is gehydrateerd en soepeler
  • Na 1 week: de huidbarrière is hersteld en de huid ziet er voller uit
  • Na 4 weken: rimpels zijn verminderd en de huid is verstevigd

Verminder rimpels en kraaienpootjes

Wanneer jij in je bed uitrust en bijkomt van een vermoeiende dag, gaat de L’Oréal Revitalift Cica nachtcrème aan het werk. Het herstelt de huidbarrière, nadat je huid overdag is blootgesteld aan verontreinigende lucht. Gebruik naast de nachtcrème ook de Cica oogcrème om extra verzorging te geven aan de dunne huid rondom de ogen. Dit is de meest kwetsbare huid van het gezicht. De anti-rimpeloogcrème maakt de huid steviger en heeft na vier weken al zichtbaar resultaat: kraaienpootjes en wallen zijn verminderd.

Revitalift Cicacreme

Winactie!

Maak maar wat ruimte vrij in je badkamerkastje, want door mee te doen met deze winactie maak je drie keer kans op de volledige L’Oréal Revitalift Cicalijn! Meedoen is simpel. Stuur een e-mail met daarin je NAW-gegevens naar weblog@bol.com en zet in de onderwerpregel de tekst ‘L’Oréal Revitalift Cicalijn’. Hierna is het kwestie van duimen en afwachten, want deze winactie loopt tot en met 22 april 2018.

Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons en hun prijs zo spoedig mogelijk toegestuurd. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.


Wat is jouw ultieme beautytip tegen rimpels en kraaienpootjes?