Naar boven

Beleef de grootste pret met Little Tikes buitenspeelgoed

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Het is weer buitenspeelweer! Tijd om van je tuin de ideale speelplek te maken, zodat je kinderen na schooltijd en in de vakantie lekker kunnen spelen. Met het buitenspeelgoed van Little Tikes heb je dat zo voor elkaar. Zo stimuleer je jouw jonge kinderen om te bewegen en lekker buiten te ravotten. Lees snel verder, want je kunt ook nog een watertafel winnen!

Ontdek het Little Tikes buitenspeelgoed

Zoals je weet, is buitenspelen gezond voor kinderen. Maar is jouw tuin daar al op voorbereid? Zonder moeite tovert Little Tikes jouw tuin om in een vertrouwde omgeving vol nieuwe avonturen. Speciaal voor jonge kinderen. Al sinds 1970 ontwikkelt Little Tikes speelgoed waarbij plezier voorop staat, waardoor ze een uitstekende kwaliteit kunnen garanderen. Waar ander buitenspeelgoed het na één zomer opgeeft, gaat het buitenspeelgoed van Little Tikes jaren mee. Daarnaast bevordert het de lichamelijke motoriek van jonge kinderen en leert het ze spelenderwijs met elkaar om te gaan. En zo maakt ‘gewoon’ even buitenspelen je kids sociaal sterker.

Little Tikes buitenspeelgoed
Little Tikes zorgt voor een grote glimlach
Little Tikes buitenspeelgoed
Eindeloos speelplezier in eigen tuin
Little Tikes buitenspeelgoed
Buitenspeelgoed van de beste kwaliteit

Waterpret met vriendjes

Tijd om de vijf leukste speelgoedattributen met je te delen. Als eerst de Little Tikes – Fountain Factory Water Table; een te gekke watertafel. Kinderen beleven samen de grootste pret aan deze watertafel vol nieuwe ontdekkingen. Spelen met de verwisselbare leidingen en kranen geeft peuters inzicht in wetenschap, technologie en techniek. En dat alles natuurlijk op een speelse manier. Zo kunnen kinderen de watertoren vullen, water naar de fonteinen leiden en spelen met het ‘kiekeboepersonage’, de boot, de waterbeker en de trechter. Op een warme zomerdag is deze watertafel echt een uitkomst! Dankzij de handige afvoerstop is ook het schoonmaken geen enkel probleem.

Lachend van de allereerste glijbaan

Voor kleine kinderen (tot 25kg) is de Little Tikes – My First Slide een ware belevenis. Zeker als ‘ie in hun eigen tuin te vinden is. Deze kleurrijke glijbaan heeft een lengte van 120cm. Dankzij de hoge zijkanten, de afgeronde hoeken en de brede treden is een vloeiende, veilige ‘rit’ geen enkel probleem. Ook aan de ouders is gedacht. De treden van deze vrolijke glijbaan kun je namelijk gemakkelijk demonteren, waardoor je hem goed kunt opbergen. Let er wel even op dat je de glijbaan op een zachte ondergrond plaatst. Je kunt kiezen uit de fleurige kleuren groen en blauw of paars en roze.

Little Tikes buitenspeelgoed

Een driewieler met alles erop en eraan

Stoer door de straten crossen, net als papa? Verras je kids dan met een Little Tikes 4-in-1 Driewieler. Een uniek model dat je in vier verschillende vormen kunt gebruiken. Zo groeit de driewieler als het ware met je kindje mee, van 9 tot 36 maanden. Bij kindjes van 9 tot 12 maanden bestuur je als ouder de driewieler met behulp van de duwstang. Vanaf 12 tot 18 maanden kun je het voetsteuntje inklappen, waardoor de kinderen voorzichtig mee kunnen gaan trappen. In de derde fase kun je kindjes vanaf 18 tot 30 maanden zelf leren sturen. En na 30 maanden is zelfs vrij fietsen geen enkel probleem meer voor jouw kinderen. De fiets beschikt over een zonnescherm, een verwijderbaar handvat, een veiligheidsriem, anti-slippedalen, een verwijderbare voetensteun, een bekerhouder, een opbergemmer en duurzame, stille banden. Al met al de meest complete driewieler die je ooit hebt gezien.

Little Tikes buitenspeelgoed

Zwevend door de lucht

Ook de Little Tikes Schommel 2-in-1 is multifunctioneel. Deze schommel heeft namelijk een T-beugel voor jonge kindjes, die je kunt verwijderen wanneer ze groter worden. Kinderen vanaf 9 maanden kunnen vrij door de lucht heen zwieren, met de nodige beveiliging natuurlijk. De verstelbare gordels, hoge zijkanten en rugsteun zorgen namelijk voor optimale veiligheid. Zoals we van Little Tikes gewend zijn, is ook dit buitenspeelgoed gemaakt van stevig materiaal; goede kwaliteit gegarandeerd. Het touw is weerbestendig, waardoor je de schommel zonder zorgen buiten kunt laten hangen.

Little Tikes buitenspeelgoed
Veilige T-beugel voor de kleintjes
Little Tikes buitenspeelgoed
Schommelen in eigen tuin

Een spetterend avontuur

Met de Little Tikes Piraten Zand / Water Tafel zijn je kids de hele zomer zoet (oké, bijna dan). Spelen met zand en water is vaak al een avontuur op zich, maar dankzij deze watertafel wordt het nóg leuker. In het ‘schip’ vind je een haai die water spuit, een heus waterkanon, een op te halen anker, een roer dat draait en twee leuke speelfiguren. Je kinderen kunnen zelfs de stromende fontein activeren door water omhoog te pompen of te gieten in het kraaiennest. Ook zitten er tollen in de tafel verwerkt, waardoor het water echt stroomt. Zó leuk dat je er bijna zelf mee zou gaan spelen.

Little Tikes buitenspeelgoed

Maak kans op een watertafel van Little Tikes

(Deze winactie is helaas afgelopen)
Wil jij jouw kids verrassen met de Little Tikes – Fountain Factory Water Table? Dan heb je geluk! Wij mogen deze spetterende watertafel namelijk weggeven. Laat je gegevens achter in onderstaand winformulier en maak direct kans. Veel succes en speelplezier toegewenst!


Wat vinden jouw kinderen het leukst aan buitenspelen?