Naar boven

De allerliefste en -zachtste knuffels van de hele wereld!

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Knuffelalarm! Wist je dat knuffels gevoelens van troost en veiligheid bieden én je kleintje helpen om zelfstandig te worden? Plus: ze zijn gewoon hartstikke lief. Zet je maar schrap voor een verschrikkelijk schattige dosis knuffelgeweld, want dit zijn de liefste en zachtste knuffels!

Dreamy Deer: het hartelijkste hertje

Zo schattig als Bambi is, zo lief is het roze hertje Dreamy Deer. De Dreamy Deer-lijn bestaat uit een knuffel (30 cm), een knuffeldoekje, een muziekdoosje, een rammelaar en een wanddecoratiehoofdje voor aan de muur. Het muziekdoosje is eenvoudig boven de box of het bedje te bevestigen en tingelt het dromerige wiegelied Hush Little Baby. Is je kleintje in een actievere bui? Van de houten ringrammelaar wordt je kind intens vrolijk én motorisch vaardiger.

Bekijk alle Dreamy Deer-artikelen

slider_dd1
Dreamy Deer knuffel (30 cm)
slider_dd2
Dreamy Deer ringrammelaar en muziekdoosje

Nijntje mint safari: het bekendste konijntje was nog nooit zo knuffelig

De nijntje mint safari-collectie van het merk Tiamo bestaat uit prachtige mintgroene knuffels, muziekdoosjes en muziekmobielen van ’s werelds bekendste konijntje. Zoals een zittende nijntje (25 cm), ringrammelaar met transparante ring en knuffeldoekje met knisperpapier voor een leuk ritselgeluid. Houdt je kindje (of jij!) meer van roze? Kies dan voor de serie nijntje pink safari.

Bekijk alle artikelen van Nijntje mint safari

Little Dutch: bijzondere designs en oogstrelende dessins

Little Dutch is het verrassendste merk voor slaaptextiel, kleertjes en speelgoed. Trefwoorden: bijzondere designs, mooie materialen, oogstrelende dessins. Met de knuffeldoek in stervorm, knuffeldoek met een konijntje eraan of luxe konijnenknuffeldoek in roze of blauw kan je baby eindeloos knuffelen.

In de series Adventure mint, Adventure pink en Adventure blue van Little Dutch vind je de allerfijnste speeltjes, rammelaars, buggyboekjes en vloerkleden in de kleuren mintgroen, roze en blauw.

Ontdek de Little Dutch-shop

slider_ld1
Little Dutch knuffeldoekje mint
slider_ld2
Little Dutch muziekdoosje mint

Woezel en Pip: de lieve lobbesjes in knuffelvorm

Welk kind houdt niet van de lieve lobbesjes en beste vriendjes Woezel en Pip? De knuffels van Woezel en Pip (allebei 23 cm) kunnen zitten én staan. Met Molletje, Charlie en Buurpoes is de hele kliek compleet in de slaapkamer van jouw kindje.

Ga naar de Woezel & Pip-winkel

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
Woezel - Knuffel - 23 cm
Tiamo
€ 11,95
Charlie - Knuffel - 23 cm
Tiamo
€ 12,99
Pip - Knuffel - 23 cm
Tiamo
€ 13,98
Molletje - Knuffel - 23 cm
Tiamo
€ 12,99
Buurpoes - Knuffel - 23 cm
Tiamo
€ 11,95

Happy Horse: de eigenwijste knuffeldieren

De knuffeldieren van Happy Horse zijn niet alleen lief en zacht, maar ook eigenwijs, kleurrijk en grappig. Eenhoorn Yara (42 cm) is met haar mooie gekleurde manen en staart ongetwijfeld de vrolijkste eenhoorn van het heelal. Het lieve lammetje Lam Lotus (30 cm) is nog makker dan jouw kleine rakker. En dan zijn er natuurlijk nog de leuke langoren: Rosi is een knuffel van 36 cm en Richie speelt een fijn deuntje als je aan zijn staartje trekt.

Bekijk alle artikelen van Happy Horse

slider_hh1
Happy Horse Konijn Rosi (36 cm)
slider_hh2
De knuffelkonijnen van Happy Horse

Pomsies: interactieve knuffels voor wat oudere kinderen

Pompiedom, dit zijn de Pomsies! Interactieve, superzachte en pluizige knuffels voor kinderen van vier tot twaalf jaar. De Pomsies zijn een kleurrijk gezelschap, dat bestaat uit onder meer Pinky (roze), Snowball (wit) en Speckles (blauwpaars). Zo’n Pomsie voelt zich helemaal thuis op de arm van jouw kind en slaat daar graag zijn staart omheen. Zijn ogen veranderen van kleur en tonen zo wat hij voelt. Bovendien kan hij zingen: hoe rapper je schudt, hoe sneller hij zingt.

Ontdek alle Pomsies

+
+
+
+
+
+
Pomsie - Speckles
Pomsies
€ 19,99
Pomsie knuffel - Pinky - Roze
Pomsies
€ 27,22


Wat lijkt jou de leukste of liefste knuffel voor je kindje?