Naar boven

Liefde is: samen douchen met de Akai APR06

| Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Een bos rode rozen, een doosje chocolaatjes of een diner bij kaarslicht zijn leuke geschenken, maar misschien heb je wel zin om de romantiek eens over een andere boeg te gooien en je lover te verrassen met iets speciaals. Wellicht biedt deze leuke doucheradio uitkomst.

Liefdevol douchen

De kaarsjes branden, het pad van rozenblaadjes ligt klaar en de sensuele klanken van een Knuffelrock cd klinken op de achtergrond. Alle ingrediënten voor een geslaagde avond voor twee zijn paraat. De badkamer klinkt echter akelig stil en krijgt niets mee van de romantiek. Gelukkig biedt het assortiment van doucheradio’s bij bol.com uitkomst. De Akai APR06 is een leuk gekleurd exemplaar dat zich makkelijk laat ophangen, zowel met behulp van het haakje als met de handige zuignap. Uiteraard is hij volledig waterbestendig, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat hij na één sessie niet meer werkt. Zo luister je dus tijdens het inzepen van elkaar naar de muzikale klanken van de radio.

Zingend onder de douche

Ook als je alleen in de douche staat is dit een leuk product. Deze radio is namelijk ook zeer geschikt als muzikale begeleiding van je zangkunsten onder de douche. Dus als aanstormend talent kun je nu ook in de badkamer werken aan je vocale kwaliteiten.


Reageer hier en praat mee!