Naar boven

Waarom jouw huiskamer een krachtige LG OLED tv verdient

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Op zoek naar een nieuwe tv? Maar nog niet 100% overtuigd van de kracht van OLED? No problem. In dit weblog leggen we je haarfijn alle voordelen LG OLED tv's uit. En nu het toch over tv's gaat, hebben we de uitleg verpakt in video's. Geheel in stijl. Kijk snel verder, want we hebben ook twee mooie acties voor je klaarstaan.

Wat is eigenlijk het verschil?

Weet jij wat het verschil is tussen LED en OLED tv’s? Naast de extra letter, werken LG OLED tv’s met een andere, betere techniek. Daardoor wordt het contrast sterker en wordt zwart nóg zwarter. Met een intensere kijkervaring als resultaat. Hoe dat precies werkt? Bekijk de video en ontdek het verschil.

Zwart, zwarter, zwartst

Zo, nu weten we globaal hoe de LG OLED tv’s in elkaar zitten. Maar wat heb je er precies aan? Het belangrijkste voordeel is dat zwart ook echt ultiem zwart is. Zwarter dan zwart zelfs. Daardoor wordt het beeld veel dieper en levendiger. Ook kun je LG OLED tv’s goed bekijken vanaf de zijkant, omdat ze over de ultieme kijkhoek beschikken. Geeft je weer wat meer vrijheid in je inrichting. En over inrichting gesproken; het scherm van de tv’s is extreem plat. Een echte blikvanger voor je huis dus. In onderstaande video’s worden de voordelen één voor één uitgelegd.

Ontvang nu directe kassakorting

Bij LG OLED tv’s krijg je zeker waar voor je geld, maar goedkoop zijn de pareltjes niet. Gelukkig geldt een tijdelijke prijsverlaging op een aantal LG OLED tv’s. Dat scheelt je weer in de portemonnee. En nu je toch bezig bent, kun je ook meteen een LG SJ9 soundbar aanschaffen met tijdelijke prijsverlaging. Want als je voor het professionele werk gaat qua beeld, kan het geluid natuurlijk niet achterblijven. Zo transformeer je jouw woonkamer in een ware bioscoop.

LG tv's: perfecte deals
LG OLED tv's
Design van de bovenste plank
LG OLED tv's
Een extreem brede kijkhoek
LG OLED tv's
Het pronkstuk van je huiskamer

Een cadeautje van Netflix

Tijd om de aanschaf van een LG OLED-televisie nóg een tikkeltje aantrekkelijker te maken. Yes, dat is echt mogelijk. Wanneer je nu een LG OLED tv aanschaft, krijg je namelijk 3 maanden gratis Netflix cadeau! Ook als je al over een abonnement beschikt, profiteer je mee. Dan wordt je huidige abonnement namelijk ge-upscaled naar 4k. Of je nu kiest voor het nieuwe seizoen van House of Cards of Orange Is The New Black; het wordt gegarandeerd genieten.

LG OLED tv's


Wat zijn jouw ervaringen met LED en OLED tv's?