Naar boven

Op jacht naar een nieuwe tv? Profiteer dan van deze geweldige LG-actie!

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Een nieuwe televisie, een nieuwe smartphone én 500 euro korting? Je krijgt het als je een LG OLED tv aanschaft. In dit blog lees (en zie) je waarom het een goed idee is om zo'n OLED tv in huis te halen. En aangezien het over televisies gaat, hebben we de uitleg verpakt in video's. Geheel in stijl. Snel kijken dus.

Wat is eigenlijk het verschil?

De kans is groot dat je thuis een LED tv hebt staan, dus is het goed om te weten wat het verschil is tussen zo’n televisie en een LG OLED tv. Ja, OLED schrijf je met een letter meer, maar het belangrijkste verschil zit ‘m in de techniek achter de schermen. Nou ja, achter het scherm. Onderstaande video geeft uitleg:

Dieper en levendiger

Zo, nu weet je wat achter het scherm van een LG OLED tv gebeurt. Maar wat heb je er precies aan? Het belangrijkste voordeel is dat zwart ook écht zwart is. Zwarter dan zwart zelfs. Daardoor is het beeld veel dieper en levendiger. Ook kun je LG OLED tv’s goed bekijken van de zijkant, omdat ze een extreem brede kijkhoek hebben. Je hoeft de inrichting van je woonkamer dus niet per se op de televisie te richten. En over inrichting gesproken; het scherm van de OLED tv’s is superplat en de televisies mogen er zijn qua looks. Het zijn letterlijk en figuurlijk blikvangers. In onderstaande video’s worden de voordelen één voor één duidelijk uitgelegd. Niet wegzappen dus.

LG OLED tv's
Design van de bovenste plank
LG OLED tv's
Een extreem brede kijkhoek
LG OLED tv's
Het pronkstuk van je huiskamer

Korting en een gratis smartphone!

Okay, tijd voor actie. Sterker nog: tijd voor die geweldige LG-actie. Komt-ie:

gratis_LG_OLED

Besluit je een LG OLED tv aan te schaffen en koop je een van de actiemodellen, dan krijg je 500 euro korting en een smartphone (de LG Q6) cadeau! De korting is al verrekend in de prijs van de actiemodellen, de telefoon krijg je opgestuurd nadat je hier je nieuwe tv hebt geregistreerd. Geweldige actie, toch?

Naar de actiemodellen

Overigens krijg je als je voor 23 november 2017 zo’n prachtige televisie aanschaft, 6 maanden gratis Netflix. Kan je meteen op je nieuwe tv genieten van de beste on demand series.

Bijzondere vermelding

We hebben tot slot nog een tip voor je: een van de actiemodellen, de LG OLED55C7V, heeft van de Consumentenbond het predikaat ‘Beste uit de test’ gekregen. En dat betekent – je raadt het al – dat deze televisie een van de beste OLED tv’s is, die je op dit moment kunt kopen. En zoals je weet, is dit wel een heel goed moment…


Ga jij de overstap van LED naar OLED maken?