Naar boven

Win alles van LEGO Teenage Mutant Ninja Turtles

| Geschatte leestijd: 1 minuut

De Teenage Mutant Ninja Turtles zijn terug, en hoe. De cultschildpadden hebben niet alleen nieuwe afleveringen op tv, maar nu ook een eigen LEGO serie. En jij kan die complete serie nu winnen. Too cool dude!

In de jaren tachtig waren ze er in één keer: de Teenage Mutant Ninja Turtles. En wie dacht dat schildpadden maar slome duikelaars waren had het mis, want deze vier gozers waren te cool. Wat wil je, ze hielden van pizza, waren grappig en ze waren ninja’s. Voor een bad guy een slechte grap daarover kon maken, had die al een schildpaddenvoet in zijn nek. De eerste aflevering werd in 1987 uitgezonden door de TROS en sindsdien zijn hele volksstammen fan van het viertal.

Turtle power

Wat de turtles zo goed maakten was de humor en de aansprekende karakters van de Turtles. Ze hadden alle vier een heel eigen karakter. Leonardo was de leider, Michelangel de surfende vrijbuiter, die een hele nieuwe dimensies gaf aan het woord ‘dude’ . Donatello was in verhouding de bedachtzame schildpad, in tegenstelling tot de knokker Raphael. En dan was er ook nog de ouwe rat Splinter als mentor van het stel. In de 20 jaar na hun lancering groeiden de Teenage Mutant Ninja Turtles uit tot culthelden. Zo schitterden de vier begin jaren negentig zelfs in drie  bioscoopfilms.

De comeback

Sinds 2012 beleven de Turtles een glorieuze comeback. Vorig jaar startte een nieuwe serie op Nickolodeon en LEGOgaf het viertal de grootste eer denkbaar: ze maakten een speciale LEGO-serie rond de ninja’s. Zodat zowel de oude als nieuwe fans hun Turtle-avonturen zelf kunnen bouwen. Cool is dat iedere doos een echt avontuur is. Met een duidelijke verhaallijn. Er zijn in de serie nu 5 avonturen verschenen, die jij allemaal kan winnen. Kijk onderaan dit artikel voor deze toffe actie. Wat je zoal kan bouwen? Drie dozen uitgelicht.

Lego

De aanval op het Turtle hoofdkwartier
Onmisbaar voor ieder TMNT-fan: het hoofdkwartier van de Turtles. Hier oefenen de helden eindeloos voor hun avonturen, en eten ze ook zeer frequent een pizza, want op de eerste etage zit een pizza-oven. Alles is koek en ei, totdat de Dark Ninja de boel komt verstieren.


Lego

De drakenmotor van Shredder
De misdadige ninja Shredder was natuurlijk een van de vaste bad guys.  In dit LEGO-avontuur heeft hij een drakenmotor, die gestopt moet worden door de Turtles.

Lego

De Kraang ontsnapping
De Kraang houden Michelangelo in zijn laboratorium gevangen met onder andere een mech walker. Tijd om te ontsnappen dus!

Kijk voor het hele assortiment hier.

Win alle 5 LEGO-dozen van TMNT

In het kader van de glorieuze comeback van de Teenage Mutant Ninja Turtles nu 3 keer het complete assortiment weg van LEGO Teenage Mutant Ninja Turtles. Wil je er eentje winnen? Laat dan hieronder je gegevens achter.


Reageer hier en praat mee!