Naar boven

De LEGO-steen bestaat 60 jaar, dus brengt LEGO vijf speciale sets uit!

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 4 minuten

LEGO viert dit jaar een verjaardag. Niet zomaar een verjaardag, want de LEGO-steen bestaat 60 jaar! Om deze geweldige mijlpaal met jou te vieren, brengt LEGO vijf speciale sets uit. Bovendien maak je na aankoop van elke LEGO-set bij bol.com kans op supertoffe, ontzettend mooie LEGO-prijzen, waaronder deelname aan de unieke LEGO Inside Tour of een vakantie naar LEGOLAND Billund inclusief bezoek aan LEGO House. Snel verder lezen dus!

LEGO: na 60 jaar nog steeds van nu

Zestig jaar, wat een prachtige leeftijd. En wat een geschiedenis. Godtfred Kirk Kristiansen (zoon van LEGO-oprichter Ole Kirk Kristiansen) diende in 1958 de octrooiaanvraag in voor wat nu ’s werelds meest bekende steentje is. Het opmerkelijke is dat het na al die jaren hetzelfde steentje is: een blokje met buisjes aan de onderzijde, zodat het stevig is en op verschillende manier met anderen steentjes verbonden kan worden. Ook het doel van LEGO is nog steeds hetzelfde: kinderen al spelenderwijs laten leren door hun fantasie te prikkelen en hun creativiteit te stimuleren. Dat werkt nog altijd en daarom is LEGO nog steeds het speelgoed van nu.

Ga naar de LEGO-shop

Vijf special edition sets

LEGO viert de verjaardag van zijn steentje door vijf special edition sets in beperkte oplage uit te brengen en door een supertoffe, uniek winactie voor je te organiseren. De winactie vind je onderaan dit blog, de sets lichten we hier uit. Het gaat om de volgende unieke special edition sets:

Bekijk alle speciale sets op bol.com

slider1_lego_60_jaar
LEGO special edition sets Missie naar Mars
slider2_lego_60_jaar
LEGO special edition sets De Bodem van de Oceaan

De perfecte verjaardagscadeau’s

Het mooie van de sets is dat ze alle vijf bestaan uit een mix van kleurrijke en speciale LEGO-elementen zoals wielen, vormen en ogen. En belangrijk onderdeel van elke set is de special edition tegel ter ere van het 60-jarig bestaan van de LEGO steen. Elke set heeft bovendien een thema en stimuleert de creativiteit van het kind dat ermee speelt door het een grote vraag te stellen. Zo vraagt de LEGO special editions sets Regenboogplezier-set kinderen wat er aan het einde van de regenboog te vinden is. Kinderen kunnen het antwoord vervolgens zelf bouwen met de elementen uit de set. Superleuk, want je zult zien dat kleine stenen tot grootse ideeën leiden. Een aantal sets bevat bovendien één of meerdere minifiguurtjes, talloze accessoire-elementen en een stenenwipper voor het eenvoudig uit elkaar halen van de bouwwerken. Ook fijn: de sets bieden verschillende moeilijkheidsniveaus, zodat meer en minder ervaren bouwers ermee aan de slag kunnen. Kortom, perfecte verjaardagscadeau’s van LEGO, voor kinderen.

Bekijk alle speciale sets

Winactie!

Naast de vijf special editions sets hebben we in samenwerking met LEGO een mooie winactie in elkaar gezet, waarbij je kans maakt op een van de twee unieke hoofdprijzen: een unieke Inside Tour bij LEGO en een vakantie naar LEGOLAND Billund, alwaar je de LEGO House mag bezoeken! Als je niet een van de twee hoofdprijzen wint, maak je kans op een van de 100 LEGO-sets naar keuze ter waarde van 75 euro. Meedoen aan deze winactie is simpel: koop in de periode t/m 30 september 2018 een LEGO-set bij bol.com en je maakt automatisch kans op die LEGO-prijzen. Enne, hoe meer LEGO sets je bij ons besteld, hoe meer kans je maakt!

slider_legoland
Ga met z'n vieren naar LEGOLAND Billund...
slider2_legoland
Geniet van de talloze attracties...
slider_legohouse
En ontdek de nieuwste aanwinst...
slider4_legohouse
De LEGO House!
Naar de actiepagina

De unieke prijzen op een rijtje:

  • 1e prijs (1x): LEGO Inside Tour in 2019 (inclusief reis & verblijf voor 2 personen). De Inside Tour is een 2,5 daagse onderdompeling in de LEGO wereld voor de echte fans met oa. een unieke kans om designers te ontmoeten, de fabriek te bezoeken en tickets voor LEGO House & LEGOLAND! De Inside Tour is Engelstalig, vindt plaats op woensdag en donderdag (data worden bepaald) en heeft een leeftijdsgrens van minimaal 7 jaar.
  • 2e prijs (1x): Vakantie naar LEGO House & LEGOLAND in 2019 (inclusief reis & verblijf 4 voor personen). In het LEGO House krijgen fans van alle leeftijden de ultieme LEGO ervaring. LEGOLAND biedt actie voor de hele familie!
  • 3e prijs (100x): Win LEGO set(s) naar keuze twv. €75,00 (obv. LEGO adviesprijzen).

De actievoorwaarden

  • De actie loopt van zaterdag 10 februari tot en met zondag 30 september 2018.
  • Bij aankoop van elke LEGO bouwset, aangeboden door bol.com, maak je binnen de actieperiode automatisch kans op 1 van de prijzen. Hoe hoger het aantal gekochte LEGO bouwsets, hoe groter de winkans. Het aantal bestellingen heeft hier geen invloed op.
  • De actie is niet geldig op aanbod van andere verkopers.
  • De actie is niet geldig met terugwerkende kracht.
  • Na afloop van de actie worden de winnaars per e-mail op de hoogte gebracht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Bol.com behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.


Reageer hier en praat mee!