Naar boven

Kleuters ontdekken de wereld met LEGO DUPLO!

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Kinderen zijn van nature nieuwsgierig. Ze willen dolgraag de wereld ontdekken en nieuwe dingen leren. De vrolijk gekleurde bouwstenen van LEGO® DUPLO® zijn daarbij ideaal; ze bevorderen de fijne motoriek en stimuleren de creativiteit. Er zijn talloze bouwsets beschikbaar met te gekke thema's. En tijdelijk ontvang je bij geselecteerde geselecteerde sets zelfs een gratis LEGO DUPLO speelmat!

Gratis LEGO DUPLO speelmat!

Met een beetje fantasie bevinden jonge kinderen zich meteen in een geheel nieuwe wereld. En daar kunnen wij ze een handje bij helpen. Bij aankoop van geselecteerde speelgoedsets ontvang je tijdelijk namelijk een gratis LEGO DUPLO speelmat! Met deze speciale speelmat maak je de beleving pas écht compleet. Daarop vind je namelijk een creatieve speelwereld van LEGO DUPLO Mijn eigen stad. Gebruik je de LEGO 3D app, dan komt de speelmat zelfs tot leven. Op de andere zijde vind je 4 educatieve activiteiten, zoals leren tellen en dieren leren herkennen. Daarnaast kun je de speelmat ook nog eens gebruiken als opbergdoos voor de bouwstenen. Ideaal! Deze actie loopt t/m 31 mei 2017. 

Ga naar de actie Alles van LEGO DUPLO

Alle kleuters in een treintje

Kinderen kennis laten maken met getallen en tellen? Dat doe je natuurlijk op de meest vrolijke manier met een kleurrijke LEGO DUPLO Getallentrein! Een stevige trein die de kids met alle plezier steeds opnieuw opbouwen. Met de grappige DUPLO figuurtjes van kinderen en een kat beleven ze gegarandeerd eindeloos bouw- en rijdplezier. En tussendoor leren ze ook nog eens omgaan met getallen. De LEGO DUPLO Mijn Eerste Treinset gaat nog een stapje verder in de spannende wereld van treinen. Deze vrolijk gekleurde stoomtrein met geluidseffecten, passagierswagon, station met kaartloket, brandstofpomp en sein is de perfecte set voor kleine bouwers. Samen met je kids de fantasiewereld verder uitbouwen? Ga voor de LEGO DUPLO Creatieve Bouwmand en verzamel zo extra veel bouwstenen.

LEGO DUPLO
Uren plezier met de getallentrein
Lego duplo
Ontdek de spannende stoomtrein
Lego duplo
Een bouwmand vol creativiteit

Op ontdekkingstocht in eigen stad

Een eigen stad creëren is iets waar kinderen dol op zijn. Met de nieuwe serie speelgoed, LEGO DUPLO Mijn eigen stad, komt die fantasie écht tot leven. In een herkenbare wereld spelen kleuters met moderne DUPLO figuurtjes alledaagse gebeurtenissen na. Allereerst natuurlijk in hun eigen LEGO DUPLO Familiehuis. Opstaan, aankleden, eten klaarmaken, de auto wassen en ga zo maar door. Leerzame en leuke dagelijkse activiteiten. Ook kunnen kids hun eigen LEGO DUPLO Pizzeria beginnen in de stad. Zo serveren ze zelf een heerlijke pizza én leren ze iets over de gewoontes en regels die gelden voor buiten de deur eten. Maar een stad is niet compleet zonder een heus LEGO DUPLO Stadsplein, toch? Net als in het echt, is daar van alles te zien en te doen. Zo help je een monteur, doe je boodschappen of ga je naar de dokter. Alles kan!

Lego duplo
De gekste LEGO DUPLO familie
Lego duplo
Start je eigen pizzeria!
Lego duplo
Een stadsplein vol avonturen
Wist je dat?
  • LEGO DUPLO al 48 jaar bestaat?
  • Alle bouwsets moeten slagen voor strenge bijttests, trektests, druktests en staptests?
  • Kinderen al vanaf 1,5 jaar oud kunnen leren stapelen en bouwen?
  • Dat peuters vanaf een jaar of 2 allerlei werelden en situaties kunnen fantaseren bij het spelen met bouwstenen?
  • Samen spelen steeds belangrijker wordt voor kinderen vanaf 3 jaar oud? Zo hebben ze bijvoorbeeld hele gesprekken met de LEGO DUPLO-figuurtjes.
  • Je de verbeelding van je kind kunt blijven stimuleren door verschillende LEGO DUPLO sets te gaan combineren?

Meer van LEGO DUPLO

Ben je benieuwd wat we allemaal nog meer hebben van het leukste kinderspeelgoed ter wereld? Klik dan op de button! En neem een kijkje.

Alles van LEGO DUPLO


Welke LEGO DUPLO-bouwset ga jij met je kind maken?