Naar boven

Goed nieuws uit LEGO City: de nieuwe bouwsets staan klaar!

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 4 minuten

Net als een echte stad, is LEGO City constant in ontwikkeling. Daardoor kunnen alle LEGO-fans weer uit een flink aantal nieuwe bouwsets kiezen, zoals de sets van de LEGO City Bergpolitie en LEGO City Mijnbouw. Bovendien kunnen nu ook de bouwers in de leeftijd van 4 tot 7 jaar hun eigen LEGO City oprichten met de LEGO Juniors City bouwsets. Zijn jouw (klein)kinderen LEGO-fan? Lees dan snel verder.

Laat de boeven niet ontsnappen

Een van de nieuwe bouwsets is het Politiekantoor op de Berg van de LEGO City Bergpolitie. Met de onderdelen in deze set kunnen kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar het geweldige politiekantoor en vier voertuigen (twee helikopters, een terreinwagen en een crossmotor) bouwen. En zodra dat gedaan is, is het tijd om de politiecommandant en de twee agenten in actie te laten komen, want een van de boeven (vermomd als boomstam) heeft z’n kameraad uit de cel bevrijd. Of het de twee lukt om uit handen van de bergpolitie te blijven, is aan het gelukkige kind dat deze nieuwe bouwset krijgt.

Ga naar de LEGO City shop

Meer van de LEGO City Bergpolitie
Kinderen worden ongetwijfeld ook heel gelukkig van een van de andere nieuwe bouwsets van de LEGO City Bergpolitie, zoals de Bergarrestatie, de Modderwegachtervolging en de Wilde Rivierontsnapping. Elke bouwset bevat een groot aantal speelelementen zodat kinderen keer op keer een nieuw verhaal kunnen bedenken en dus uren zoet zijn met LEGO. Bij de LEGO City Bergarrestatie zit bijvoorbeeld een grote helikopter mét een echt werkend netkanon om boeven te vangen. Kies je voor de Wilde Rivierontsnapping, dan krijg je een razendsnelle speedboot met zwaailichten en een vlot waarmee de boef probeert te ontsnappen. En bij de Modderwegachtervolging zit zelfs een rotslanceerder, waarmee de kinderen een rotsverschuiving kunnen nabootsen.

slider1_LEGO_City
LEGO City Bergarrestatie

Spring in de helikopter en verras de boeven in hun schuilplaats

slider2_LEGO_City
LEGO City Modderwegachtervolging

Achtervolg de boef en ontwijk de rotsverschuiving in de bergen

slider3_LEGO_City
LEGO City Wilde Rivierontsnapping

Race de boef achterna over het wilde water van de rivier

LEGO Juniors City: voor kids van 4 tot 7

Kinderen in de leeftijd van 4 tot 7 jaar kunnen tegenwoordig ook hun eigen LEGO City oprichten met de LEGO Juniors City bouwsets. Deze bouwsets bevatten eenvoudig te bouwen modellen met grote bouwelementen en een duidelijke gebruiksaanwijzing, zodat kinderen geen uren hoeven te bouwen, maar daarna wél uren kunnen spelen. Bijvoorbeeld met de LEGO City Bergpolitie, als ze de bouwset genaamd Politieachtervolging in de Bergen krijgen. En zoals je hebt gelezen, kan de bergpolitie wel wat hulp gebruiken. Nog zo’n toffe bouwset is de LEGO Juniors Reparatietruck. Als die in elkaar zit, dan kan hij of zij met de wegwerkers van LEGO Juniors op stap om de straten in de stad te repareren met het cement uit de reparatietruck. Een mooie taak voor jouw zoon, dochter of kleinkind.

Bekijk alle LEGO Juniors City sets

LEGO City Mijnbouw: ook nieuw van LEGO City

Een stad als LEGO City kan zich natuurlijk niet ontwikkelen zonder de benodigde grondstoffen. Gelukkig zijn er twee nieuwe bouwsets die daarvoor kunnen zorgen: de LEGO City Mijnbouwexpertlocatie en de Zware mijnbouwboor. Beide sets bevatten elk een machtig voertuig: een enorme maalmachine en een zware mijnbouwboor. Die geven niet alleen veel bouwplezier, maar ook veel speelplezier. Want zodra ze klaar zijn, is het aan hem of haar om de machine te gebruiken om schitterende goudklompjes te mijnen. Wees wel voorzichtig, want de sloopexpert staat op het punt het dynamiet tot ontploffing te brengen om nog meer goud te zoeken…

LEGO City

Bekijk alle LEGO City Mijnbouw sets

Ontdek de rest van LEGO City

LEGO City is de leukste stad ter wereld, waar elke dag wel iets spannends gebeurt. Er is genoeg te ontdekken voor kinderen, van de Hogesnelheidstrein tot de Jungle Onderzoekslocatie en de Brandweerkazerne. En voor de LEGO City-fans die van spanning en sensatie houden is er, naast de LEGO City Bergpolitie sets, de LEGO City Bulldozer Inbraak. Deze bouwset legt het lot van de kluis van de bank van LEGO City – gestolen door twee boeven – in de handen van het kind dat de set heeft gekregen. Wil je ook – samen met je kind(eren) – de andere LEGO City bouwsets bekijken? Klik dan op onderstaande button en kijk eens rond in de LEGO City shop.

Ga naar de LEGO City shop


Reageer hier en praat mee!