Naar boven

Legendarisch: Led Zeppelin in de O2 Arena

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Led Zeppelin-fans opgelet! Het legendarische concert dat de heren in 2007 in de O2 Arena in Londen gaven komt op 16 november uit op dvd en Blu-ray. Wij mogen 3x de deluxe 2-cd + 2-dvd editie van de registratie van dit bijzondere concert weggeven. Echt een must have voor de fans.

1e concert na 27 jaar

Op 10 december 2007 stond de legendarische band Led Zeppelin op het podium van de Londense O2 Arena tijdens het tribute concert voor Atlantic Records oprichter Ahmet Ertegun. Voor het eerst in 27 jaar beklommen de oprichters van Led Zeppelin, John Paul Jones, Jimmy Page en Robert Plant, weer samen als headliner een groot podium. Zij werden vergezeld door Jason Bonham, de zoon van hun overleden drummer John Bonham.

Het werd een concert om nooit te vergeten. In een 2 uur durende show speelde Led Zeppelin 16 van hun beste nummers, waaronder de klassiekers Whole Lotta Love, Rock And Roll, Kashmir en natuurlijk Stairway To Heaven. 18.000 bezoekers genoten van een wervelende rock ‘n’ roll show. Zij waren de gelukkigen die van de liefst 20 miljoen mensen die zich hadden aangemeld voor kaarten, daadwerkelijk in de O2 Arena aanwezig mochten zijn.

Gelukkig voor de mensen die het concert hebben gemist, is het hele concert opgenomen. Op 17 oktober ging de registratie onder de naam Celebration Day in première op 1500 schermen in meer dan 40 landen en vanaf 16 november kun je het concert ook thuis kijken of beluisteren. Je hebt de keuze uit verschillende dvd- en cd-pakketten. Op bol.com vind je een overzicht van alle variaties.

Win de deluxe 2-cd + 2-dvd editie van Celebration Day

Zoals gezegd mogen we 3 lezers gelukkig maken met een dvd- en cd-pakket van dit legendarische concert. Wil je daar kans op maken? Laat dan hieronder vóór vrijdag 16 november je gegevens achter.


 


Reageer hier en praat mee!