Naar boven

Met Lancaster Sun ben je beschermd tegen onzichtbaar én zichtbaar zonlicht

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Heerlijk dat warme voorjaarszonnetje op je gezicht, maar vergeet niet om je ook in de lente al goed in te smeren. De zon lijkt nog niet zo sterk, maar in het voorjaar moet je huid nog wennen aan de plotselinge blootstelling aan het felle zonlicht. Met de zonproducten van Lancaster bescherm je de huid niet alleen tegen onzichtbaar, maar ook tegen zichtbaar zonlicht. Zo kun jij onbezorgd genieten van de eerste zonnestralen.

Zonbescherming voor elke huid

Heb je een gevoelige huid, wil je in de zomer buiten sporten of extra snel bruin worden? Lancaster heeft voor iedere zonliefhebber een product om je huid te beschermen. Het beautymerk doet al sinds 1946 onderzoek naar zonverzorging. Zo ontdekte wetenschappers dat naast UVA en UVB, ook infrarood en zichtbaar licht schadelijk zijn voor je huid. Lancaster beschermt je daarom tegen álle zonnestralen door de Full Light Technology. En goed nieuws: alle zonproducten van Lancaster bevatten de Full Light Technology. Zo kun jij beschermd zonnen en een langdurige en egaal bruine teint opbouwen.

Bekijk alle Lancaster producten

Nieuw: Sun Sensitive voor de zongevoelige huid

Wanneer je een zongevoelige huid hebt, is de nieuwe Sun Sensitive-lijn van Lancaster perfect voor jou. Als je zongevoelig bent dan verbrand je sneller, heb je sneller huidirritaties en je wordt minder snel bruin. De zonnebrand is geschikt voor de zongevoelige huid, want het heeft een beperkt aantal ingrediënten. Daarbij is het alcohol- en siliconenvrij én heeft het een lichtere geur. De Lancaster Sun Sensitive-lijn vermindert irritaties in de zon en zorgt voor een langdurige en egaal bruine huid.

Bekijk de Lancaster Sun Sensitivelijn

Lancaster

Snel een kleurtje krijgen

Jij wil beschermd zonnen, maar ook snel een kleurtje. Ga dan voor de Lancaster Sun Beauty-lijn. De producten beschermen optimaal en bevatten het Tan Activating Complex. Dit complex stimuleert de melanine aanmaak en zit vol voedende ingrediënten zoals babassu-olie. De Sun Beautylijn is er in allerlei varianten: een spray, lotion, milk, crème en een olie. Kies jouw favoriete zonnebrandproduct en smeren maar!

Bekijk de Lancaster Sun Beautylijn

Bescherming tijdens het sporten

Natuurlijk wil je tijdens het sporten in de buitenlucht ook goed beschermd zijn tegen de zon. Ga dan voor Lancaster Sun Sport. De zogenoemde ‘Protection in motion’-technologie is waterproof en beschermt je dus ook in het water of als je transpireert. Zo kom jij niet rood en oververhit terug van een rondje joggen in het park.

Bekijk de Lancaster Sun Sportlijn

Lancaster

Kleurtje uit een potje

Wil jij graag snel een lekker kleurtje, maar heb je geen tijd om uren in de zon te zitten? Gebruik dan de Lancaster Self Tan. Je krijgt een natuurlijke bruine kleur, zonder strepen of een oranje ‘Barbie’-effect. Er zijn drie verschillende soorten Self Tan kleuren: light, medium en intense.

Bekijk de Lancaster Self Tan Beautylijn

 


Wat is jouw favoriete zonnebrandproduct van Lancaster?