Naar boven

Fris je keuken op en win iedere dag een prijs!

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Keukenhelden opgelet. Proef vanaf 8 april iedere de dag de sfeer op onze Facebookpagina en maak iedere dag kans op een vette prijs voor in je keuken uit ons Koken & Tafelen en Huishoudelijk assortiment!

Het wordt dan toch echt schoorvoetend lente; tijd om de keuken weer eens een flinke opfrisbeurt te geven. Want het seizoen voor heerlijk koken en tafelen breekt weer aan, dus is het nu tijd om te zorgen dat je keuken helemaal up-to-date is! Wist je dat je bij bol.com nu ook alles voor de keuken kunt kopen? Wij hebben namelijk een enorm assortiment in Koken & Tafelen: bestek, pannen, glazen, kookaccessoires, keukendesign. Wat je ook nodig hebt in de keuken, je vindt bij bol.com de beste merken voor de laagste prijzen.

Het huishouden van Billie

Bij bol.com vindt je ook een ruim assortiment aan huishoudelijke spullen om de keuken even een goede voorjaarsschoonmaakbeurt te geven. Wasmachines, strijkplanken en XXL vuilnisemmers hoef je niet meer zelf naar huis te slepen, maar laat je gewoon lekker thuis bezorgen. Ook schoonmaakmiddelen bestel je nu vanuit je luie stoel. Alleen het daadwerkelijke schoonmaken, dat moet je nog wel zelf doen. Om je een beetje op gang te helpen, kun je deze week iedere dag een fantastische prijs winnen. Tenminste, als je zelf een beetje fris bent…

Ga op keukenspeurtocht

Daarom organiseren we iedere dag een voorjaarsspeurtocht op onze Facebook- en Twitter-pagina’s. Iedere dag stellen we een vraag over een bepaald merk uit ons Koken en tafelen of Huishouden-assortiment. Beantwoord de vraag en maak kans op een product van dat merk. En dat zijn niet de minste: zo geven we prijzen weg van deze merken: AmefaRichardson SheffieldCurverIittalaBodumJoseph JosephWMF en Blond Amsterdam.

Iedere dag prijs 

Wat die prijs precies zal zijn is natuurlijk nog geheim. Daarvoor moet je dagelijks even neuzen op een van onze social media pagina’s. Hier vind je dagelijks de vraag.

* Onze Facebook-pagina
* Onze algemene Twitterpagina
* Onze actiepagina op Twitter, hier vind je alle acties
* Onze Kokenpagina op Twitter, voor nieuws over ons Koken-assortiment

Enne: ons liken en volgen mag natuurlijk ook als je er toch bent! Tot morgen!


Reageer hier en praat mee!