Naar boven

Laat je hersenen kraken met SmartGames Cube Puzzler!

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Krrr, krrr, krrr. Hoor je dat? Het geluid van krakende hersenen tijdens een spelletje Cube Puzzler Pro of Cube Puzzler Go van SmartGames. De 3D-denkspellen dagen je uit om de perfecte kubus te bouwen. Heb je alle puzzelstukken gebruikt en zitten de kleuren op de juiste plek? Knap geflikt, op naar de volgende breinbreker!

SmartGames Cube Puzzler Pro: breinbreken voor pro’s

Lukt het jou om een 3D-kubus te maken met zes balvormige puzzelstukken? Dat is de uitdaging van SmartGames Cube Puzzler Pro (vanaf 8 jaar). Splits de transparante kubus in twee delen om er een 3D-speelbord van te maken. In het boekje staan maar liefst 80 verschillende opdrachten. Kies er een uit en puzzelen maar. Je bent pas klaar als je alle zes de gekleurde puzzelstukken hebt gebruikt om de kubus te bouwen. Pssst… de oplossingen staan achterin het boekje. Maar niet spieken, hè!

SmartGames Cube Puzzler Sfeer 1 nieuw

 

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2018

Cube Puzzler Pro van SmartGames is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2018. Volgens de jury is het ‘een uitdagende 3D-puzzel met zowel makkelijke als moeilijke opdrachten, ideaal voor onderweg’. De ontwikkelingspsycholoog uit de jury voegt eraan toe dat het spel concentratie, probleemoplossend vermogen en doorzettingsvermogen vereist. Leuk én leerzaam dus.

SmartGames Cube Puzzler Go: puzzelend gaan met die banaan

SmartGames Cube Puzzler Go (vanaf 8 jaar) is nog zo’n denderend goed 3D-denkspel dat je in je eentje kunt spelen. Net als bij de Pro-variant heeft de doorzichtige kubus twee functies: opbergdoosje voor de puzzelstukken en speelbord als je ‘m openvouwt. Ligt ‘ie open? Gaan! En wel door met de zeven gekleurde puzzelstukken, die uit meerdere vierkante blokjes bestaan, een kubus te maken. De 80 opdrachten staan in het boekje. Gemakkelijk is het niet: voor iedere opdracht is er maar één juiste oplossing.

SmartGames Cube Puzzler Sfeer 2

Laat die hersenen maar kraken

De SmartGames Cube Puzzlers kun je alleen spelen, maar het is extra leuk om samen de hersenen te laten kraken. De opdrachten hebben verschillende niveaus, van eenvoudig tot heel ingewikkeld. Spelenderwijs trainen jullie je vermogen om te plannen en probleemoplossend te denken, geheugen en ruimtelijk inzicht. Beide spellen zijn compact en gemakkelijk op te bergen. Je neemt ze dus overal mee naartoe.

(Beestachtig) leuke en uitdagende spellen

SmartGames heeft nog meer te gekke, breinbrekende denkspellen voor kinderen vanaf 6 of 7 jaar. Spring met Smart Games Jump’IN over konijnen, paddenstoelen en vossen, totdat alle konijnen veilig in een hol zitten. Bij Squirrels Go Nuts (ook genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2018) draait het om die ene prangende vraag: help jij de eekhoorns om hun wintervoorraad onder de grond te verstoppen?

Bij Smart Games Parking Puzzler zoek je door slim te redeneren de juiste parkeerplek voor iedere auto. Gebruik hiervoor de tips in de opdracht. Maar let op: fout parkeren is verboden! Van gemakkelijk tot Einstein-niveau: met de 120 opdrachten van de Smart Games IQ-Fit reiseditie verveel je je op vakantie geen moment. En SmartGames IQ Puzzler Pro is een supercompact spel met 120 opdrachten in 2D én 3D.

+
+
+
+

Winactie!

Zie jij jezelf zo’n kubus al in elkaar zetten en kunnen je hersenen wel een uitdaging aan? Doe dan mee met deze winactie en maak kans op een Cube Puzzler Pro.

Meedoen is heel eenvoudig. Stuur een e-mail met je NAW-gegevens naar weblog@bol.com en zet in de onderwerpregel de tekst ‘SmartGames Cube Puzzler Pro’. Hierna is het een kwestie van duimen en afwachten, want deze winactie loopt t/m 11 november 2018.

Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons, waarna hun prijs zo snel mogelijk wordt toegestuurd. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.

Bekijk hier alle breinbrekers van SmartGames

Ben jij goed in breinbrekers? Waarom wel of niet?