Naar boven

Veilig internetten en veel leren met de Kurio kindertablets

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Hoe vaak per dag willen jouw kinderen met je tablet spelen? Drie keer? Vijf keer? Tien keer? Gevolg: een vettige tablet met, als je een beetje geluk hebt, nog nét geen barst in het scherm. Met de Kurio kindertablets is dit verleden tijd: deze vrolijke tablets zijn leuk, leerzaam en veilig voor kinderen. En als je nu na aankoop een review schrijft, krijg je een bol.com cadeaubon cadeau!

Cool voor kinderen, vertrouwd voor ouders

Het is geen verrassing dat kinderen meer en meer tijd doorbrengen met tablets en andere elektronische apparaten. Maar tablets voor volwassenen zijn niet gemaakt voor kinderen. Ondanks dat er veel manieren zijn om het internet veiliger te maken – zoals apps, speciale software of een aparte kinderaccount – blijft het lastig om te zien wat jouw kind allemaal uitspookt op je tablet. En dan hebben we het nog maar even niet over een wilde peuter die misschien weleens ‘vergeet’ dat een tablet een kostbaar apparaat is. Gelukkig is er een oplossing: de Kurio kindertablets. Een perfecte en veilige manier om je kind te laten wennen aan techniek. De nieuwste Kurio Tab Advance biedt een veilige, digitale kinderomgeving vol leerzame en leuke spelletjes. Daarnaast is er ook de Kurio Smart Tablet, waarmee je kind kan spelen én huiswerk kan maken. Koppel simpelweg het toetsenbord los voor een tablet, en met toetsenbord heb je een kindvriendelijke laptop.

Bekijk alles van Kurio

Internet en apps filteren

Maak jij je weleens zorgen over wat jouw kleine tegenkomt op het internet? Je bent niet de enige. Daarom hebben de Kurio kindertablets de Kurio Genius Internetfilter, waarmee jij het internetgebruik van jouw kind kan beheren. Miljoenen websites worden dagelijks gefilterd, gecategoriseerd en geüpdatet. Ook kun je één van de geïnstalleerde filterprofielen instellen, of je bepaalt zelf de internetfilters zodat je kind zo veilig mogelijk kan internetten. Apps beheer je ook makkelijk: alleen jíj bepaalt welke apps je goedkeuring krijgen en gedownload kunnen worden. En heb je een groot gezin? Je kunt tot wel 8 verschillende gebruikersprofielen aanmaken met elk hun eigen veiligheidsinstellingen. Dat geeft een gerust gevoel, toch?

kindertablets

Buitenspelen is ook belangrijk: tijdsbeheer

Steeds meer opvoedprofessionals zijn het erover eens dat kinderen niet te lang naar een scherm moeten staren op een dag. En we weten allemaal hoe groot de aantrekkingskracht van deze apparaten is, nietwaar? Het algemene advies luidt dat je kinderen een duidelijke tijdslimiet geeft, afgestemd op de leeftijd van je kind. Daarom stel je met de Kurio kindertablets met slechts een aantal klikken de tijdslimieten in per dag, of voor elke dag van de week. Zo heb je altijd controle over de dagelijkse speelduur.

De Kurio Tab Advance: spelen zonder risico

De Kurio Tab Advance is een stevige tablet, waarop kinderen allerlei spelletjes kunnen doen, te downloaden via Google Play of de speciale Kurio Store. Extra leuk zijn de spellen waarbij kinderen gebruikmaken van de bewegingssensor: kinderen kunnen dansen, een wedstrijdje zwemmen of andere beweeglijke spelletjes doen. Op de tablet zit 16GB geheugen, een 7-inch scherm en de tablet draait op Android. Je krijgt bij de tablet een stevige beschermhoes en de tablet is er in blauw of roze.

De Kurio Smart Tablet: huiswerk maken wordt leuk

De Kurio Smart tablet is perfect voor het combineren van plezier en huiswerk. De Kurio Smart Tablet is een lichte laptop en tablet in één! Reken maar dat jij nooit meer hoeft te vragen of ze hun huiswerk gedaan hebben: dat is voortaan een feest op deze kindertablet. Ook hierop kun je vanzelfsprekend een tijdslimiet en internetfilters instellen.

Review en ontvang een cadeaubon

De Kurio Tab Advance tablet is dus best wel een perfect Sinterklaascadeau. En omdat wij ouders ook graag iets geven voor Sinterklaas, krijg je tijdelijk een bol.com cadeaubon ter waarde van 12,50 als je een review schrijft over de Kurio Tab Advance. Hoe werkt het? Stuur een e-mail met daarin je aankoopbewijs en review naar mobile_tablets@bol.com en je ontvangt daarna je cadeaubon. Simpel!

Bekijk alles van Kurio


Wat doen jouw kinderen het liefst op een tablet?