Naar boven

Kong: Skull Island – niet beregoed, wel apegoed

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Een paradijselijk eiland, prehistorische monsters met een slecht humeur, adembenemende actiescenes en een jaren '70 soundtrack: de ideale ingrediënten voor een avondje topvermaak met de nieuwste remake van King Kong! Die nu verkrijgbaar is op dvd. Lees verder en doe vooral mee met de te gekke Kong: Skull Island winactie.

Mythe en wetenschap treffen elkaar op een mysterieus eiland

Kong: Skull Island is een nieuw verhaal over de oorsprong van de mythische Kong. In tegenstelling tot wat je misschien gewend bent, speelt de film zich niet af in New York rond de jaren ’30, maar in Zuidoost-Azië gedurende de jaren ’70 in de nasleep van de Vietnamoorlog. Een gevarieerde groep van Amerikaanse soldaten, een aantrekkelijke fotografe, wetenschappers en avonturiers zijn voor een wetenschappelijk doeleinde bij elkaar gekomen om samen af te reizen naar een nooit eerder ontdekt eiland in de Grote Oceaan. Het eiland is even mooi als verraderlijk, want de ontdekkingsreizigers beseffen niet dat de mythische Kong er regeert als een god in zijn eigen paradijs.

slider1_kong_skull_island
Hoofdrol

Tom Hiddleston (bekend van zijn rol als Loki in Thor) speelt samen met Brie Larson (bekend van Room en 21 Jump Street) de hoofdrol in de film.

slider2_kong_skull_island
Must-haves

Noodzakelijke vereisten tijdens de film: veel popcorn, volume hoog, licht uit, telefoon weg.

slider3_kong_skull_island
Legendarische acteurs

John Goodman en John C. Reilly zijn samen met Samuel L. Jackson de overige leden uit de groep ontdekkingsreizigers.

Monsterverse

In het eerdere blog over The Mummy hadden we het al over Dark Universe, maar er bestaat ook zoiets als Monsterverse! Dit is een fictioneel universum dat draait om monsterfilms met Godzilla en King Kong in de hoofdrol. De Daikaiju (Japans voor reuzenmonsters) kun je vaker verwachten op het grote scherm, in navolging van Godzilla en Kong: Skull Island staan er twee Monsterverse films gepland voor de fans om in de agenda te schrijven: Godzilla: King of the Monsters (2019) en Godzilla vs. Kong (2020).

kong: skull island

Bekijk nu de Limited Edition Steelbook van Kong: Skull Island

We brengen Kong: Skull Island uit op vier schillende dragers: dvd, Blu-ray, 3D Blu-ray en 4K UHD Blu-ray, maar één variant is onze favoriet… Voor de échte liefhebbers hebben we een Limited Edition Steelbook, inclusief al het bonusmateriaal over de film. Bekijk en koop hem hier.

Winactie!

Om te vieren dat onze harige monstervriend King Kong weer terug is op het grote scherm hebben we een winactie op poten gezet voor de echte MonsterVerse filmfans! We geven twee keer een hoofdprijs weg en deze bestaat uit een stoere Kong rugzak, een mooie Kong drinkbeker van staal en een beestachtig Kong t-shirt. Meedoen is simpel: Heb jij de dvd, Blu-ray, 3D Blu-ray of de 4K UHD Blu-ray van Kong bij ons aangeschaft?

  1. Stuur dan vervolgens je bestelbevestiging met je gegevens (naam, e-mailadres, adres en telefoonnummer) naar weblog@bol.com.
  2. Vergeet niet in de onderwerpregel van je e-mail de volgende tekst te zetten: ‘Winactie Kong: Skull Island’. Alleen dan doet je inzending mee.
  3. Vertel in je e-mail hoe je je zou voorbereiden op een ontdekkingsreis naar een onbekend en mysterieus eiland met een kleine kans op overleven. Het meest creatieve antwoord wint!

Deze actie loopt van 12 juli tot en met 9 augustus 2017. Als winnaar krijg je op de eerstvolgende werkdag na het sluiten van de winactie bericht van ons en ontvang je daarna je prijs. Lees alle voorwaarden van deze winactie hier.

kong: skull islandStel dat je wint, naar welk eiland neem neem je dan die rugzak mee?