Naar boven

Alles voor ‘huisje, boompje, beestje’

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Wie nu de winkel binnenkomt, is het misschien al opgevallen. Rechtsboven in de navigatiebalk zien we opeens 2 nieuwe opties: Tuin & Klussen en Dier. Ja, bij bol.com kun je vanaf nu ook alles krijgen voor ‘huisje, boompje, beestje’.

Huisje, boompje…

Wie weleens klust kent het wel. Denk je alles te hebben gekocht bij de bouwmarkt, ben je toch nog die ene schroefjes vergeten. Daar ga je weer richting de rand van de stad naar die grote bouwmarkt. Vanaf nu kan bol.com je ‘bouwleven’ makkelijker maken. Met de opening van de speciaalzaak Tuin & Klussen heb je nu vanaf je computer, tablet of smartphone toegang tot een enorm assortiment aan gereedschap, verf, ijzerwaren, noem maar op. In alle rust (als daar bij een verbouwing überhaupt sprake van is) bestel je nu je al je spullen en die worden gewoon thuisbezorgd. Zoals je van bol.com gewend bent. En om het je nog makkelijker te maken, zijn er handige checklists samengesteld, waardoor je zeker niets vergeet.

De lente is op komst. Dat gevoel hebben we tenminste. Doet de troosteloze aanblik van je tuin je handen kriebelen om de tuin weer klaar voor het voorjaar te krijgen.? Een nieuw tuinsetje, een paar mooie, nieuwe planten en wellicht een nieuw betegeld terras maken van je tuin een plek om van te houden op de aankomende zomerse dagen. Bij bol.com kun je nu ook terecht voor duizenden tuinartikelen. Van de genoemde tuinset tot complete tuinhuisjes. Direct via bol.com of via één van onze partners.

…beestje

Vergeet ook je trouwe viervoeter of je dierbare vogels niet. Ook voor eigenaren van een huisdier heeft bol.com het leven makkelijker gemaakt. Wie weleens met zakken hondenvoer heeft gesleurd weet precies waar we het over hebben. Het is geen lolletje om zakken van 15 kg vanaf de winkel naar je auto te slepen. Laat staan als je geen auto hebt en met de bus moet. Bol.com bezorgt al die zware zakken gewoon bij je thuis. Niet alleen hondenvoer, maar alles wat je maar kan bedenken om je hond, kat, vis, knaagdier, vogel, reptiel of paard te verzorgen. Van konijnenvoer tot hondenriem en van kattenbak tot paardenborstel. En natuurlijk van gerenommeerde merken als Hill’s, Iams, Whiskas en Eukanuba.

Bol.com is trots op zijn nieuwe speciaalzaken. Kom gerust een kijkje nemen in onze nieuwe bouwmarkt, ons tuincentrum en onze dierenwinkel.


Reageer hier en praat mee!