Naar boven

Geef kleur aan je leven met Colour your World

| Geschatte leestijd: 1 minuut

De naam verraadt het al: de producten van Colour your World zijn bijzonder kleurrijk. Het merk levert servies zoals schalen, kannen en glazen in de vrolijkste tinten. Perfect voor mensen die graag kleur aan hun leven geven. Bol.com heeft een groot assortiment van Colour your World-spullen, we lichten er hier drie uit.

Picknickglazen

Wat ons betreft één van de meest opvallende producten van Colour your World: picknickglazen die eruit zien als plastic bekertjes. Deze set bestaat uit zes mooie drinkglazen in zes verschillende kleuren. Het gekleurde glaswerk is vaatwasmachinebestendig en leent zich perfect voor een heerlijke picknick in het park.

Picknicker

Flessen ‘Gotica’

Behalve picknickglazen die eruit zien als plastic bekertjes, heeft Colour your World ook flessen die eruit zien als…. flessen. Dit pakket bestaat uit twaalf flessen in vier vrolijke kleuren: oranje, groen, geel en rood. Wij zijn bijzonder gecharmeerd van het design van deze flessen omdat het ontwerp net even anders dan de rest.

Gotica

Drinkglazen ‘Stella’

Wie Stella is, dat weten we niet. Wat we wel weten is dat deze drinkglazen fijn in de hand liggen en er leuk uitzien. Deze set bestaat uit zes glazen in de kleuren oranje, groen, blauw, fuchsia, rood en paars. Leuk en fleurig voor in de zomer en perfect voor bij de barbecue!

Stella

Meer Colour your World

Op zoek naar andere spullen van Colour your World? Kijk dan hier in het uitgebreide Colour your World-assortiment van bol.com. Daar vind je meer kleurrijke zaken zoals flessen, kannen en schalen.

Koken & Tafelen

Wist je dat bol.com een speciale winkel heeft ingericht met alle spullen die van pas komen bij koken en tafelen? Hier vind je producten zoals keukenmessen, servies, tafellakens, pannen, bestek en kookgerei. Kortom, alles voor je keuken en eetkamer.

Mis nooit meer iets

We hebben zoveel leuke acties en aanbiedingen, die delen we graag met jou! Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven en we sturen alles lekker makkelijk, rechtstreeks naar jouw e-mailbox. Enne, stopzetten kan altijd.


Reageer hier en praat mee!