Naar boven

Trendy meiden designen hun eigen kleding met Fashion4U

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Alle (ouders van) jonge modeontwerpers, -liefhebbers en crea bea's opgelet! Met het nieuwe Fashion4U designen kids hun eigen kleding op een hele gemakkelijke, creatieve en leuke manier. Speciaal voor alle jonge meiden die gek zijn op mode. Lees snel verder, want in dit blog maak je kennis met een aantal gave producten voor creatieve kids!

Fashion4U: eigen outfits ontwerpen

Samen met vriendinnen eigen kleding ontwerpen, wie wil dat nu niet? Speciaal voor alle modeliefhebbende meiden is het nieuwe Fashion4U dé uitkomst. Het ontwerpen en samenstellen van eigen kleding is makkelijker dan ooit, want er is niet eens een naaimachine voor nodig. Door de onderdelen met handige verbindingsstukjes met elkaar te verbinden, maken meiden heel gemakkelijk 2 verschillende topjes. Het leukste van alles? Dat is natuurlijk om achteraf de eigengemaakte creaties zelf te dragen! En met trots aan vriendinnen showen tijdens een eigen modeshow.

Hoe werkt Fashion4U?
  1. Leg de 2 patronen op een hard oppervlak, zoals de tafel. Zo is het makkelijker om de connector te gebruiken.
  2. Leg alle stukken met één kant tegelijkertijd op het patroon. De vormen zijn al gekleurd, maar je kunt natuurlijk ook zelf een ontwerp maken.
  3. Zorg ervoor dat je de glimmende zijde naar beneden legt en de stofzijde naar boven. De glimmende zijde is de binnenkant van het ontwerp.
  4. Start in één van de onderste hoeken van het patroon, klik de stukken aan elkaar vast met de connector en werk van daaruit naar boven.
  5. Trek het design over je hoofd, dus doe je haar voor het gemak in een staart. Misschien kun je een vriendin om hulp vragen bij de laatste pasbeurt.
  6. Er zitten extra stukken in elk pakket, zodat je de maat kunt aanpassen naar wens. Voeg gewoon een extra rij toe aan de zijkant.

Een eigen stijl voor iedereen

In de collectie van Fashion4U zijn drie verschillende stijlen te vinden, namelijk Denim, Pink en Shimmer. Met het Fashion4U Denim knutselpakket maken kids binnen no-time een leuk denim vestje of jasje. Een stijlvolle combi met een gescheurde jeans! Hebben jouw meiden roze als lievelingskleur? Dan zullen ze stralen in hun zelfgemaakte outfit met het Fashion4U Pink knutselpakket. Speciaal voor rockchicks is er het Fashion4U Shimmer knutselpakket. Een stoere look gegarandeerd! In ieder knutselpakket vind je meer dan 200 mode-onderdelen en meer dan 100 verbindingstukjes. Ook kunnen je kinderen gebruik maken van de twee ontwerpsjablonen. De handleiding met tips zorgt ervoor dat het ontwerpen van eigen outfits een peulenschilletje wordt.

Bekijk alles van Fashion4U
Fashion4U
Een complete 'Denim' outfit
Fashion4U
Fleurig en vrolijk met 'Pink'
Fashion4U
De stoere 'Shimmer' look

Magisch knippen en snijden met Cut It Out!

Maar de bedenkers van Fashion4U hebben nog veel meer creatiefs te bieden. Zo gaan de creabea’s onder ons bijvoorbeeld aan de slag met de magische kleur- en snijstiften van de Cut It Out! Starterset. Daarmee kun je knippen en snijden zonder schaar of mes. Klinkt bijna onwerkelijk, nietwaar? Op magische wijze worden tekeningen uit het papier getild, waardoor kinderen werkelijk álles kunnen maken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Raken de kids niet uitgespeeld? Geen probleem, want dankzij de Cut It Out! Navulverpakking Stiften is eindeloos knutselplezier dichterbij dan je denkt.

Bekijk alles van Cut It out!

Knutselsets vol creativiteit

Als jonge meiden ergens plezier uit halen, is het wel het versieren van hun kamer, kastjes, schriften… eigenlijk van alles. Met de Pom Pom Wow Kamerversierset kunnen ze naar hartenlust als ware stylisten aan de slag. Door te decoreren met pompons en andere versieringen, wordt de wereld nu eenmaal een stukje mooier.

Ook met de Spirograph Super Set zijn creatievelingen wel even zoet. In deze extra grote knutselset zijn meer dan 75 onderdelen te vinden, waarmee kunstenaars in spe al jaren prachtige ontwerpen maken. Naast tekenen met de bekende schijven en ringen, kun je de nieuwe Spiro-Tracks verbinden met de Spirograph-schijf. Met een waar kunstwerk als resultaat.

Bekijk alles van Pom Pom WowBekijk alles van Spirograph

 


Welke Fashion4U-stijl is de favoriet van jouw (klein)kind(eren)?