Naar boven

De schooltassen van Kipling gaan (school)jaren mee

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Het uitzoeken van een nieuwe rugzak is zonder twijfel het leukste van weer terug naar school gaan. De rugzakken van Kipling zijn de beste van de klas, maar ook de tassen, etuis en accessoires voor leerlingen van alle leeftijden, mogen er zijn. Bekijk dit blog en ontdek wat het merk van het aapje te bieden heeft.

Bekijk de Kipling schooltassen

Schooltassen voor kleuters

Alles wat kinderen willen is een tas die cool is. Niets is ze teveel als ze een tas mogen uitkiezen. De Kipling schooltassen zijn duurzaam, waterafstotend en lichtgewicht. Want, volgens Kipling is de mooiste schooltas de tas die je niet voelt. Bovendien maken de schooltassen voor kleuters alle schattige outfits en leuke haarsnits compleet. Bekijk hieronder de voorbeelden.

Kipling schooltassen

Ga naar schooltassen voor kleuters

Tassen voor de lagere school

De boeken worden alsmaar zwaarder, maar laat je dat nooit weerhouden. Kipling maakt schooltassen met gemak in het achterhoofd. Gemaakt van lichtgewicht materialen zodat er geen extra gewicht is, ergonomische schouderbanden en… sommige tassen zijn zelfs uitgerust met wielen. Omdat kinderen graag springen, draaien, klauteren, rolschaatsen en stuiteren… Gelukkig zijn de schooltassen van Kipling gemaakt om jaren mee te gaan – letterlijk en figuurlijk.

Kipling schooltassen

Ga naar tassen voor de lagere school

Schooltassen voor tieners

Laat je tiener kiezen uit rugzakken die hun unieke personaliteit benadrukken. De Kipling Seoul Up maakt het iets makkelijker om lekker te werken op school. Met handige zijvakken, gewatteerde riemen en gemaakt van waterafstotend materiaal, kunnen ze zich beter op de dingen richten die er voor hen toe doen.

Kipling schooltassen

Ga naar schooltassen voor tieners

Een paar nieuwe vriendjes erbij!

Naast de schooltassen introduceert Kipling een paar nieuwe stijlen om het naar school gaan leuker te maken en jouw kids te helpen om hun unieke stijl uit te drukken. Je ziet ze hieronder. De linker rugzak heeft een nieuw, fleurig motief, genaamd Garden dreamer. De Upgrade – de rechter rugzak – is een nieuw model met verstelbare riemen, veilige borstriem, een beschermende laptop sleeve, een pennenhouder en vier vakken aan de voor- en zijkant. De middelste rugzak is een rugzak, maar ook een trolley. Waardoor je ‘m supermakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Ideaal toch?

Veel meer plezier op school

Stuur de kids op weg met ubercoole etuis, lunchboxen en portemonnees van Kipling.

Bekijk alle schoolaccessoires


Welke rugzak zou jij mee naar school nemen?