Naar boven

Kinderfilms: 2+1 gratis

| Geschatte leestijd: 4 minuten

Zijn jullie als gezin toe aan een paar nieuwe kinderfilms om van te genieten als het buiten guur en koud is? Dan hebben we goed nieuws: tijdelijk geldt op kinderfilms de actie '2+1 gratis'. Dit betekent dat je bij aankoop van drie films de goedkoopste voor niks krijgt! Onder meer de onderstaande films doen mee aan de actie, dus scroll verder en bekijk onze filmsuggesties.

Ennn… actie!

Wat ons betreft gaat er bijna niets boven een avondje lachen, gieren en brullen met je kinderen. Maar daarvoor moet je wel een paar leuk films in huis hebben. Welnu, daar helpen we je graag een handje bij met onze 2+1 gratis-actie op een groot aantal kinderfilms. Koop je er drie, dan krijg je de goedkoopste film gratis.

Tip: je kunt deze actie natuurlijk ook gebruiken om een gratis sinterklaascadeau te scoren…

Naar de actiepagina

Big Hero 6

Big Hero 6 is een grappige animatiefilm over Hiro, een 14-jarig genie die woont in San Fransokyo, een kruising tussen San Francisco en Tokyo. Een van zijn uitvindingen wordt gestolen door een bad guy en Hiro besluit superhelden te creëren om zijn eigendom terug te halen. Deze helden, genaamd Sunfire, Silver Samurai, GoGo Tomago, Honey Lemon, Hiro Takachiho en Baymax, gebruiken de vaardigheden van mensen uit Hiro’s nabije omgeving om hem een handje te helpen. Bekijk onderstaande trailer voor een volledige indruk van Big Hero 6.

Bassie en Adriaan Winterpret

Drommels, drommels, drommels: die clown en die acrobaat… brengen nog steeds films uit. Een van laatste films van het duo is Bassie en Adriaan Winterpret. In deze film moeten de twee cadeaus naar kinderen in het astmacentrum in Zwitserland brengen, want daar willen ze samen met de kinderen het Kerstfeest vieren. Onderweg komt hun auto zonder benzine te staan en raakt Bassie alle cadeautjes kwijt. Gelukkig weet Adriaan overal raad op en komen ze op tijd aan bij de kinderen in het astmacentrum. Samen met de kinderen blikken Bassie en Adriaan terug op de diverse avonturen die zij hebben beleefd. Maar de cadeautjes zijn nog steeds niet terecht. Zal ook dit avontuur goed aflopen? Het antwoord op deze vraag krijg je in Bassie en Adriaan Winterpret.

kinderfilms gratis

Hotel Transsylvania

Start deze film en wees welkom in Hotel Transsylvania, het vijfsterrenhotel van Dracula, waar monsters en hun families zich kunnen uitleven en mensen niet mogen komen. Om de 118de verjaardag van zijn dochter Mavis te vieren, heeft Dracula zijn beste vrienden uitgenodigd, waaronder Frankenstein en diens vrouw, de Mummie, de Onzichtbare Man en de familie Weerwolf. Voor Dracula is het geen probleem om deze legendarische griezels te entertainen, maar als een gewone jongen het hotel binnenkomt, wordt het pas echt feest. Hoe het afloopt, zie je in deze gruwelijk grappige film – die trouwens ook voor jonge kids geschikt is. Schrik trouwens niet van onderstaande trailer…

The Jungle Book

Waarschijnlijk heb je The Jungle Book als kind al vaak gezien. Maar je kinderen wellicht nog niet. Tijd dus om deze Disney-klassier opnieuw te beleven en je kids kennis te laten maken met het jongetje Mowgli en zijn dierenvrienden. Deze film vol vrolijke muziek komt nog beter tot zijn recht dankzij digitaal gerestaureerd beeld en geluid. En door de levenslessen van beer Baloe, de wijze panter Bagheera en de (te) gekke orang-oetan Koning Louie, steken je kinderen ook nog wat op van The Jungle Book. Grote kans dat je kinderen straks de swingende liedjes van de olifantengroep of Baloe’s ‘Als je van beren leren kan’ meezingen.

kinderfilms gratis

Mees Kees op de planken

Voor de leerlingen van stagiair Mees Kees is het laatste jaar van de basisschool aangebroken en dat wordt afgesloten met een schoolmusical. Iedereen in zijn klas heeft er zin in, tot ze erachter komen dat directrice Dreus een ontzettende saaie musical heeft geschreven. Die moeten de leerlingen ook nog eens uitvoeren in een duf zaaltje in een bejaardenhuis. Gelukkig weet Mees Kees er op een creatieve manier een draai aan te geven en ziet het er allemaal weer wat rooskleuriger uit. Totdat hij door Dreus overgeplaatst wordt naar de kleuterklas! Kan Mees Kees de musical nog redden? Ontdek het zelf in de film Mees Kees op de planken. Wil je ook de andere films van Mees Kees aan je kinderen laten zien? Bestel ze dan op de actiepagina en je krijgt de derde film gratis.

kinderfilms_gratis_sfeer


Om welke film vragen jouw kids het vaakst?