Naar boven

Kampeer gear van High Peak: voor iedereen die houdt van buiten

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Of je nu een trekking houdt in Lapland, met je gezin op de camping staat in de Provence of – figuurlijk, natuurlijk – de tent afbreekt op Lowlands: goede kampeerspullen maken het makkelijker én leuker. De kampeer- en outdoorartikelen van High Peak zijn praktisch, slijtvast en een lust voor het oog. Het mooiste: zo hoog als de kwaliteit is, zo laag is de prijs.

Naar buiten

In de zomer trekken we massaal naar buiten. En dankzij het uitgebreide assortiment van High Peak kun je vrijwel overal van de natuur en de buitenlucht genieten. Van een strandtent voor zonaanbidders en kampeermeubels voor echte campingbeesten, tot tunneltentjes voor festivalgangers en backpacks voor avonturiers. High Peak heeft de beste kampeer- en outdoorartikelen.

High Peak

Content met een High Peak tent

Wist je dat iedere zomer zo’n 3 miljoen Nederlanders ergens op een camping neerstrijken? Wie in een tent van High Peak gaat logeren, zal het kamperen pas echt waarderen. Ben je maar alleen, dan kies je voor een klein tunnel- of koepeltentje. Ga je samen met een vriend/vriendin naar een festival? Kies dan voor de High Peak Vision 2, een hoogwaardige 2-persoons pop-uptent die je hebt opgezet voordat je het woord pop-uptent kunt uitspreken.

slider_high_peak
In de tent lokken

Alle High Peak-tenten hebben getapete naden en een minimale waterkolom van 1500 millimeter.

slider2_high_peak
Fijn, zo'n tent

Wie in een tent van High Peak gaat logeren, zal het kamperen pas echt waarderen.

Van alle gemakken voorzien

Of het nu gaat om een tunneltent, koepeltent, pop-up tent of strandtent: de High-Peak-tenten zijn van alle gemakken voorzien. Door de ventilatiesystemen zijn ze geschikt voor alle weersomstandigheden. Regent het hard? Dan hoef je niet bang te zijn voor natte spullen. Alle High Peak-tenten hebben getapete naden en een minimale waterkolom van 1500 millimeter.

Nachtrust om van te dromen

Een goede tent is natuurlijk belangrijk, maar pas het halve werk voor comfortabel kamperen. Voor een nachtrust om van te dromen heb je natuurlijk ook goede slaapspullen nodig. Daarom heeft High Peak ook slaapzakken, luchtbedden en slaapmatten in het assortiment. De slaapzakken zijn gevuld met een speciaal ontwikkeld materiaal: Dura Loft, dat wordt geprezen om zijn hoge duurzaamheid en isolatiekracht. Op de luchtbedden van High Peak slaap je door de materiaalkeuze en het ontwerp als een roos. En dankzij handige functies zoals een geïntegreerde voetpomp zijn ze ook nog eens heel handig in het gebruik. Een goed voorbeeld is het populaire High Peak Single Comfort Plus luchtbed.

slider3_high_peak
Slaap zacht

Dankzij het materiaal Dura Loft slaap je in een High Peak slaapzak als een roos.

slider4_high_peak
Alles voor buiten

High Peak heeft zo’n beetje alles wat je nodig zou kunnen hebben in de buitenlucht.

Backpacks met Air Tex

High Peak heeft als onestop kampeermerk zo’n beetje alles wat je ooit nodig zou kunnen hebben in de buitenlucht. Denk aan nadendichters, tentharingtrekkers en opvouwbare waterzakken. Cruciaal voor het kamperen is natuurlijk ook een geschikte backpack. Dankzij onder andere de Air Tex-technologie kiezen ook de meer diehard kampeerders steeds vaker voor een backpack van High Peak. Dit ventilerende draagsysteem zorgt ervoor dat de tas niet te veel leunt op je rug. Dat is comfortabel én lekker koel. De bestverkocht modellen zijn de Sherpa en de Zenith. Door het slimme design van deze rugzakken kun je er een optimale hoeveelheid bagage in kwijt. Zo houdt niet je tegen om naar buiten te gaan.

Bekijk alle kampeer- en outdoorartikelen van High Peak


Welk kampeerproduct van High Peak komt jou wel van pas deze zomer?