Naar boven

Je iPhone draadloos of supersnel opladen met Belkin-laders

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Je iPhone draadloos opladen terwijl je een filmpje kijkt? Binnen no time je batterij weer op volle kracht? Daar draaien de opladers van accessoiremaker Belkin hun hand niet voor om. Belkin werkt nauw samen met Apple en loopt dus altijd voorop met de nieuwste oplossingen voor iPhones. Mooi, want zo kom jij iedere dag zonder batterijcrisis door. Je maakt nu kans op zo’n draadloze superlader!

No strings attached

Nooit meer gehannes met kabeltjes, maar je iPhone simpelweg draadloos opladen. Klinkt relaxt toch? Is het ook. Hoe het werkt? Je plugt de oplader in het stopcontact en legt je smartphone op de lader of in de standaard. Zodra de telefoon contact maakt, start het laden. Zélfs als je een hoesje (van maximaal 3 mm dik) om je smartphone hebt. iPhones die geschikt zijn voor draadloos opladen: iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8 Plus en iPhone 8.

Belkin Boost↑Up™ Bold

Supersnel draadloos opladen, dat doe je met de Belkin Boost↑Up™ Bold wireless charger. Je legt je telefoon op de lader en then the magic happens. Die magic happens fast: met zijn 10 watt laadt de Belkin Boost↑Up™ sneller dan de standaard 5 watt laders. Naast iPhones kun je er ook nieuwe Samsung-, LG-, Sony-, Huawei- en Nokia-toestellen mee opladen. Die moeten dan wel Qi-ondersteuning hebben, oftewel ondersteuning voor draadloos laden. Verrassing: je krijgt de hele maand december speciaal voor de Sint- en Kerstdagen korting op deze draadloze lader!

Belkin Boost↑Up™ Qi standaard

Zit je net lekker een filmpje te kijken, legt je telefoon het loodje. Heel irritant. Met de Belkin Boost↑Up™ Qi standaard kijk je lekker door terwijl je iPhone draadloos wordt opgeladen. Zet je telefoon horizontaal of verticaal in de lader en doe je ding. Alle andere specificaties zijn hetzelfde als de Belkin Boost↑Up™ Bold. Deze draadloze standaard werkt goed met de Face ID van de iPhone X (en nieuwer!). Ideaal, want zo heb je de mogelijkheid om je iPhone te ontgrendelen met Face ID zonder dat je ‘m van de Qi-lader hoeft te verwijderen.

Ook voor deze oplader chargen we je in de maand december speciaal voor Sinterklaas en Kerst minder! Op beide draadloze laders krijg je trouwens 2 jaar garantie. Registreer je je laadstation op Belkin.com, dan profiteer je van een extra jaar garantie.

iPhone Fast-Charging – tot 50 procent in 30 minuten!

Sta je op het punt te vertrekken en is je smartphone leeg? Met de Belkin Power Delivery USB-C thuislader of Belkin Power Delivery USB-C autolader is je batterij weer sneller vol dan ooit tevoren. De lader laadt je iPhone met hulp van een Apple Lightning naar USB-C kabel nog veel sneller op dan de laders die we hiervoor omschreven: tot 50 procent in slechts 30 minuten! Dit is de hoogst mogelijke oplaadsnelheid (tot 27 watt) voor alle smartphones met Power Delivery-ondersteuning.

Ook je ‘oude’ iPhone is welkom

Het supersnelle laden kan met de iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8 en iPhone 8 Plus. Maar misschien heb je ook nog een oudere iPhone die tegelijkertijd opgeladen moet worden? Geen probleem met de Belkin Thuislader dubbele poort. De ene poort (27 watt) is geschikt voor het snelladen, terwijl de andere poort (12 watt) ‘normaal’ oplaadt. Goed om te weten: supersnel laden kan alleen met een USB-C-kabel. Gebruik voor de nieuwste iPhones dus een Apple Lightning naar USB-C kabel. De kabel wordt niet meegeleverd bij de Belkin-adapter. Even los bestellen dus!

Winactie!

Wil jij wel loos gaan met zo’n draadloze lader? Of er graag eentje cadeau geven? Goed nieuws! Met onze winactie maak je kans op een Belkin Boost↑Up™ Qi standaard. We mogen deze prijs driemaal weggeven. Meedoen is al even simpel als het opladen. Stuur een e-mail naar weblog@bol.com en zet in de onderwerpregel de tekst ‘Winactie Belkin’. Deze winactie loopt tot en met 9 december 2018.

Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons, waarna we de prijzen zo snel mogelijk opsturen. Alle voorwaarden van deze winactie vind je hier.

Bekijk alle iPhone draadloze en snelladers van Belkin

Wat was het onhandigste moment ooit waarop jij met een lege batterij zat?