Naar boven

De nieuwe JBL E-series: luister altijd en overal muziek

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

JBL introduceert haar nieuwe E-series; de ideale headphone voor onderweg. Je kunt simpelweg niet zonder muziek, of het nu thuis of onderweg is. JBL is dat met je eens en heeft in elke prijsklasse een passende in-ear, on-ear of over-ear koptelefoon voor je klaarstaan. Of je nu een bedrade of een draadloze oplossing wil, JBL heeft het allemaal. Lees snel verder, want je kunt één van de vijf modellen uit de serie winnen!

Ontmoet de nieuwe JBL E-series

De JBL E-series is de allernieuwste JBL headphone reeks boordevol lichtgewicht, stijlvolle en toffe koptelefoons. Dankzij de indrukwekkende mix van in-ear, on-ear en over-ear koptelefoons biedt deze serie voor iedereen – en voor iedere prijsklasse – wat wils. Zoals we gewend zijn van JBL, zijn alle modellen natuurlijk voorzien van het welbekende, krachtige JBL geluid.

Gemak, comfort en stijl

JBL introduceert op het gebied van in-ear oordopjes de E15 en de E25BT. Beide modellen komen in verschillende stijlvolle kleuren. De E15 is mooi vormgegeven, heeft een microfoon in de kabel en komt met verschillende maten oordopjes. Voor gemak en comfort is de E15 de juiste keuze. Wil je graag draadloze in-ears? Ga dan voor de E25BT. Deze set draadloze oordopjes maakt gebruik van bluetooth. De batterij gaat zo’n 8 uur mee, dus daar kom je probleemloos de dag mee door. Ook de E25 beschikt over een microfoon, waardoor je draadloos kunt bellen en je telefoon dus in de broekzak kan blijven. Deze oordopjes zijn voor dagelijks gebruik, maar je kunt er ook prima mee sporten.

JBL-E series

On-ears: met of zonder snoer?

In de categorie on-ears heeft de JBL E-series de E35, een bedrade on-ear koptelefoon. Uiteraard voorzien van helder JBL geluid, wat in alle frequenties prima klinkt. De E35 beschikt over leren oorkussens en een stoffen hoofdband, wat het draagcomfort aanzienlijk verhoogt. Ook is dit model erg licht, wat maakt dat je de koptelefoon heel goed dagelijks voor langere tijd kunt gebruiken. De oorschelpen zijn opklapbaar, zodat hij makkelijk op te bergen is. Wil je liever de draadloze variant van deze koptelefoon? Kies dan voor de E45BT. Hetzelfde design als de E35, maar dan draadloos. De accu gaat tot 16 uur mee, wat voor een koptelefoon echt lang is! Je kunt meerdere dagen gebruik maken van de headphone zonder na te denken over het opladen. En ook handig; de koptelefoon beschikt over een ingebouwde microfoon, zodat je ermee kunt bellen. Het is trouwens ook mogelijk om deze draadloze koptelefoon te gebruiken met meegeleverd snoer, mocht je dat toch willen.

JBL E-series

Tot over je oren verliefd

Het vlaggenschip van de E-series is overduidelijk de JBL E55BT. Deze parel is de over-ear topper van JBL. Het model beschikt ook over het ergonomische design met leren oorkussens en een stoffen hoofdband. De oorschelpen zijn ovaal, zodat deze optimaal over je oren heen vallen. Je kunt ze ook inklappen voor optimale mobiliteit. Erg fijn! De accu gaat maar liefst 20 uur mee. Als je die indrukwekkende specificaties combineert met het krachtige JBL geluid, valt er geen andere conclusie te trekken: een absolute over-ear topper. Deze lichte over-ear koptelefoon neem je zonder problemen overal mee naartoe. Ook bij dit model geldt dat de koptelefoon beschikt over een meegeleverde audiokabel met microfoon, zodat je zowel met als zonder draad kunt bellen.

JBL E-series
De beste headphone voor onderweg
JBL E-series
Alle vrijheid die je nodig hebt
JBL E-series
Altijd genieten van je favoriete muziek

Win oordopjes of een koptelefoon!

(Deze winactie is helaas afgelopen)
Heb je het al gehoord? We geven van alle bovengenoemde koptelefoons en oordopjes een exemplaar weg! Als jij kans wilt maken op één van deze vijf toppertjes, hoef je alleen het onderstaande winformulier in te vullen. That’s it. Veel succes!

Bekijk de JBL E-series

 


Welke headphones van de JBL E-series wil jij het liefst hebben?