Naar boven

De voorpret begint: Iron Man 3 bijna uit!

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Tony Stark is terug! En hij staat opnieuw voor hete vuren. Meer dan ooit is de womanizer en technicus in Iron Man 3 op zijn creativiteit en instinct teruggewezen. Dat wordt weer spannend...

Iron Man: wie is dat ook alweer?

Iron Man, het alter ego van Tony Stark, werd in de jaren zestig bedacht door een groep schrijvers en tekenaars en gemaakt door uitgeverij Marvel Comics. Begonnen als stripheld, werd Iron Man later verschillende keren vertaald tot animatieseries. In 2008 kwam de eerste bioscoopverfilming uit. In 2010 volgde Iron Man 2.

Iron Man 3

Net als in de eerste twee delen van Iron Man speelt Robert Downey Jr. in Iron Man 3 de hoofdrol van Tony Stark, de briljante technicus, die de strijd aangaat met een van zijn grootste vijanden ooit. In dit derde deel is Starks persoonlijke wereld vernietigd. Hij gaat dan ook op reis om de veroorzaker van dit drama te vinden. Meer dan ooit is hij op zichzelf aangewezen. Dit doet iets met hem, want tijdens zijn barre tocht rijst bij Stark de vraag: maakt de man zijn harnas, of maakt het harnas de man…?
Geheel passend bij het onderwerp en genre van de Iron Man-films, is deze derde bioscoopfilm gemaakt met de beste en nieuwste technieken. Daarmee is Iron Man 3 een grootse 3D-actiefilm, die de liefhebber niet mag missen!

En natuurlijk ontbreekt de vertrouwde supercast niet. Gwyneth Palthrow in de rol van Starks hulpje Pepper Potts, Don Cheadle als luitenant James Rhodes en Scarlett Johansson als Natalie, dan wel Natalia. Hup, zet in je agenda: 24 april naar de bioscoop!

Nieuwsgierig geworden?

We mogen maar liefst drie prijspakketten weggeven! Stuur een mailtje naar weblog@bol.com en maak kans op twee bioscoopkaartjes voor Iron Man 3, een Iron Man 3-ice cube tray of Iron Man 3-tattoo+stickers! Geef in je mail aan voor welke prijs je gaat.

1/6
Aanbevolen

Reageer hier en praat mee!