Naar boven

Innovatie bij bol.com

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Natuurlijk brengen we jou in 2015 weer maandelijks op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties bij bol.com. Lees hier hoe wij het winkelen voor jou nog makkelijker en aangenamer maken. Wij zijn erg trots op deze innovaties en zijn dan ook razend benieuwd wat jullie er van vinden!

Innovatie bij bol.com

Wij doen ons best om je dagelijks te inspireren met de mooiste producten. Onze productspecialisten helpen je bijvoorbeeld met een overzicht van de beste producten om het jaar fris te beginnen. Kun je inspiratie op doen door het lezen van onze bol.com Uitgelicht! weblogartikelen. En selecteert boekenredactrice Janneke Siebelink continu de nieuwste boeken die écht het lezen waard zijn. Maar met ruim 9 miljoen artikelen blijven er nog zoveel bijzondere of handige producten over om te ontdekken. Daar vallen vast veel artikelen uit te halen waar jij een ander mee kan inspireren! Dit voorbeeld geeft een selectie artikelen voor een heerlijke zondag:

expertlijst

Inspireer een miljoenenpubliek met jouw kennis!

Wij zijn in 2015 gestart met een innovatie waarbij we jullie de kans willen geven om zelf selecties samen te stellen van artikelen. Weet jij bijvoorbeeld alles van make-up? Dan ben jij de aangewezen persoon om daar een selectie van te maken, bijvoorbeeld voor de perfecte feestlook! Met jouw kennis inspireer je een miljoenenpubliek, hoe bijzonder is dat?! Met 9 miljoen artikelen zijn de mogelijkheden onbeperkt! Laat je vakkennis zien met een overzicht van de allerbeste managementboeken. Ben jij de nummer 1 fan van Heel Holland Bakt? Deel je kennis en selecteer de beste bakproducten! Of laat de interieurstylist in je los met een trendy lijst van woonaccessoires en meubels. Als expert kun je ook aangeven waarom een artikel niet mag ontbreken in de selectie.

expertlijst argumentatie

Aanmelden

Binnenkort brengen we de eerste innovaties live en komen de eerste selecties beschikbaar in de winkel. Met jullie hulp kunnen we de allerbeste en meest gebruiksvriendelijke expertlijsten ontwikkelen. Deze kunnen uiteindelijk door alle bol.com klanten worden bekeken. Lijkt het jou leuk om mee te doen én je kennis met miljoenen mensen te delen? Stuur een mailtje naar weblog@bol.com en vertel ons met welke lijsten jij andere bol.com bezoekers wilt inspireren. Vergeet niet om ‘Expertlijst’ in de onderwerpregel van je e-mail te zetten.

Kleding kopen is kinderspel

Waarschijnlijk wist je al dat je voor baby- en kinderkleding ook bij ons terecht kunt. Maar wist je ook dat er volop gewerkt wordt om het winkelen nog prettiger te maken?! Zo is er sinds kort in één oogopslag te zien welke maten en kleuren er beschikbaar zijn van jouw favoriete artikel. Handig om nog sneller die leuke truien en vesten te scoren! Mocht je nog niet helemaal zeker zijn van jouw aankoop dan is het vanaf nu mogelijk om in te zoomen op die gave sweater. Met behulp van deze innovatie wordt het artikel nog beter en groter afgebeeld aan de rechterkant van de pagina. Heel gaaf!

zoomfunctie2

 


Reageer hier en praat mee!