Naar boven

Voor op de vrijmarkt: de TDK SoundCube

| Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Elke week verlaagt bol.com de prijs van 1 elektronica-artikel. De weekaanbieding van deze week komt wel erg van pas als je een feestje wilt bouwen tijdens Koninginnedag. De TDK Soundcube is deze week 70 euro goedkoper. Je sluit je iPod aan en het feest kan beginnen.

Krachtig en vol geluid

De wat ouderen onder ons zullen zich TDK vooral herinneren van de cassettebandjes en als shirtsponsor van Ajax in de jaren 80. Cassettebandjes maakt TDK nog steeds, maar onder de naam Life on Record maken ze nu ook audioapparatuur. De SoundCube is volgens Uitgelicht! de opvallendste.

De SoundCube is één van de nieuwe audioproducten die TDK in de markt heeft gezet. Zoek je speakers voor je MP3-speler dan heb je met de SoundCube een kwaliteitsproduct in handen. Het vierkante apparaat heeft aan 4 zijden een speaker. Je kan ‘m midden in de kamer zetten en je hebt aan alle kanten een krachtig en vol geluid.

Je iPhone of iPod kun je via USB aansluiten op de SoundCube, maar ook een USB-stick kun je makkelijk inpluggen. Via de USB-stick speel je MP3-, AAC- en WMA-bestanden af. Om externe bronnen, zoals een gitaar of microfoon, aan te sluiten heeft het een optie voor een tulpstekker en een 3,5 mm audio jack aansluiting. De SoundCube werkt ook op batterijen. Handig als je ‘m onderweg wil gebruiken. Ook een FM-radio ontbreekt niet.

Stijlvol design

Het design van de SoundCube is eenvoudig, maar stijlvol. Je neemt hem gemakkelijk mee aan het leren handvat bovenop. Met ongeveer 25 cm aan alle kanten is het ook niet te groot om mee te nemen. Ideaal voor op vakantie of een feestje in het park deze zomer.


Reageer hier en praat mee!