Naar boven

HP Sprocket: gezien in RTL Boulevard en hier te winnen!

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Als je vanavond RTL Boulevard hebt gekeken, dan heb je vast de HP Sprocket zien langskomen. Mooi zo, want hij komt in dit blog aan bod. Sterker nog: je kunt 'm hier winnen door dit blog goed te lezen. Snel verder lezen dus!

Hij is er: de HP Sprocket

Waar mensen vroeger een fotorolletje lieten ontwikkelen, maak jij tegenwoordig al je foto’s met je smartphone. Maar dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je ze niet meer kunt printen. Daarvoor is er de HP Sprocket: het allernieuwste snufje in de wereld van smartphone fotografie. Zo print je je favoriete foto’s, met of zonder bewerking, wanneer en waar je maar wilt. Je kunt zelfs direct vanaf je social media accounts printen. Lucky you, want de HP Sprocket is nu ook in Nederland en België gelanceerd.

Een persoonlijke touch

Wil je echt unieke foto’s printen? Dan staat de HP Sprocket App voor je klaar. Voordat je ‘m print, kun je je foto namelijk bewerken met de app. Zo kun je kiezen voor tekst, randen en emoji’s om je foto’s mee op te fleuren. Origineel worden ze zeker. Ook kun je met behulp van de HP Sprocket App je social media-accounts aan de cameraprinter koppelen. Enkel je beste foto’s verdienen een plekje op je social media feed, dus zo heb je meteen een mooie selectie om te printen. De juiste foto’s gevonden? Maak direct kleurenprints van 5 x 7,6 cm van iedere foto.

HP Sprocket

Altijd aan je zijde, in je tas of in je zak

Ga je deze zomer op roadtrip? Of op citytrip? Dan neem je je HP Sprocket gewoon met je mee. Dankzij het compacte formaat is dat geen enkel probleem; hij gaat overal mee naartoe. Je vakantie-ervaringen delen via social media is leuk, maar de mooiste herinneringen verdienen nu eenmaal een geprinte foto. Zo deel je ‘m gemakkelijk met (vakantie)vrienden. Gezien ze zelfklevend zijn, kun je de foto’s ook in een plakboek plakken. Of in je agenda, op je kluisje, op je voorhoofd… Waar je maar wilt. Stop hem in je tas en beleef het grootste plezier.

HP Sprocket

Gebruik je foto’s als stickers

Het speciale HP ZINK 5×7,5-cm fotopapier heeft een zelfklevende achterkant. Zo zijn je favoriete foto’s direct ook leuke stickers. De kleurenfoto’s zijn daarnaast veeg-, water- en scheurbestendig. Je doet het fotopapier gewoon in je HP Sprocket fotoprinter en hij is direct klaar om af te drukken. Er worden 10 vellen papier meegeleverd. Zijn ze op? Je kunt het papier ook per 20 stuks bestellen bij bol.com.

hp_sprocket_insert

Buitenkans!
Goed nieuws: de HP Sprocket is tijdelijk in prijs verlaagd. Koop je ‘m nu, dan betaal je geen 119 euro, maar wel 99 euro!

Maak kans op een HP Sprocket

Zou je nu best een HP Sprocket in the pocket willen hebben? Doe dan mee aan deze winactie, want door mee te doen maak je kans op een van de vijf fotoprinters. We mogen vijf stuks van de witte HP Sprocket verloten onder de deelnemers. En die wil je winnen, toch?

Meedoen is simpel. Stuur een e-mail met daarin je NAW-gegevens naar weblog@bol.com en zet in de onderwerpregel de tekst ‘Winactie HP Sprocket’. Hierna is het kwestie van duimen en afwachten, want deze winactie loopt tot en met 9 december 2017. Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons en hun prijs zo spoedig mogelijk toegestuurd.

Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.


Welke smartphonefoto's zou jij printen met de HP Sprocket?