Naar boven

Printen vanaf je smartphone? Jazeker, met de HP Sprocket

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Staat heel jouw Instagram-feed of fotogallerij vol met de mooiste foto's? Maar doe je er verder niets mee? Best zonde. Met de HP Sprocket print je al je foto's van je mobiele devices direct uit. Waar je ook bent. Zo kun je ze altijd delen, of gewoon zelf ergens opplakken. Lees snel verder!

Hij is er: de HP Sprocket

Waar mensen vroeger een fotorolletje lieten ontwikkelen, maak jij tegenwoordig al je foto’s met je smartphone. Maar dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je ze niet meer kunt printen. Daarvoor is er de HP Sprocket: het allernieuwste snufje in de wereld van smartphone fotografie. Zo print je je favoriete foto’s, met of zonder bewerking, wanneer en waar je maar wilt. Je kunt zelfs direct vanaf je social media accounts printen. Lucky you, want de HP Sprocket is nu ook in Nederland en België gelanceerd.

Een persoonlijke touch

Wil je echt unieke foto’s printen? Dan staat de HP Sprocket App voor je klaar. Voordat je ‘m print, kun je je foto namelijk bewerken met de app. Zo kun je kiezen voor tekst, randen en emoji’s om je foto’s mee op te fleuren. Origineel worden ze zeker. Ook kun je met behulp van de HP Sprocket App je social media-accounts aan de cameraprinter koppelen. Enkel je beste foto’s verdienen een plekje op je social media feed, dus zo heb je meteen een mooie selectie om te printen. De juiste foto’s gevonden? Maak direct kleurenprints van 5 x 7,6 cm van iedere foto.

HP Sprocket

Altijd aan je zijde, in je tas of in je zak

Ga je deze zomer op roadtrip? Of op citytrip? Dan neem je je HP Sprocket gewoon met je mee. Dankzij het compacte formaat is dat geen enkel probleem; hij gaat overal mee naartoe. Je vakantie-ervaringen delen via social media is leuk, maar de mooiste herinneringen verdienen nu eenmaal een geprinte foto. Zo deel je ‘m gemakkelijk met (vakantie)vrienden. Gezien ze zelfklevend zijn, kun je de foto’s ook in een plakboek plakken. Of in je agenda, op je kluisje, op je voorhoofd… Waar je maar wilt. Stop hem in je tas en beleef het grootste plezier.

HP Sprocket

Gebruik je foto’s als stickers

Het speciale HP ZINK 5×7,5-cm fotopapier heeft een zelfklevende achterkant. Zo zijn je favoriete foto’s direct ook leuke stickers. De kleurenfoto’s zijn daarnaast veeg-, water- en scheurbestendig. Je doet het fotopapier gewoon in je HP Sprocket fotoprinter en hij is direct klaar om af te drukken. Er worden 10 vellen papier meegeleverd. Zijn ze op? Je kunt het papier ook per 20 stuks bestellen bij bol.com.

hp_sprocket_insert

Koop ‘m nu!
De HP Sprocket koop je nu voor 119 euro.

 


Welke smartphonefoto's zou jij printen met de HP Sprocket?