Naar boven

Horrible Bosses: net zo leuk als The Hangover?

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Horrible Bosses is uit op dvd. Uitgelicht! oordeelt. In het kort: dankzij directe, en voor Amerkaanse kaskrakerbegrippen, zwarte humor, een peperdure cast (o.a. Jennifer Aniston, Kevin Spacey en Colin Farrell) en een goed plot is deze film net zo leuk als The Hangover.

Horrible Bosses

Horrible Bosses in het kort: het leven van Nick (Jason Bateman), Kurt (Jason Sudeikis) en Dale (Charlie Day) zou een stuk dragelijker zijn als hun verschrikkelijke bazen het leven zouden laten. Omdat ontslag nemen geen optie is, smeden de vrienden in een dronken bui met advies van een dubieuze ex-crimineel een slim plan om elkaars bazen voor eens en voor altijd de mond te snoeren. Er is slechts één probleem: zelfs de beste plannen zijn slechts zo slim als het brein erachter.

Niet ingewikkeld, wel entertainend

Een film als Horrible Bosses kijk je zoals je waarschijnlijk ook naar het eerste deel van The Hangover keek: zonder de verwachting dat er in Hollywood heel veel écht grappige films worden gemaakt. Deze film verrast op dezelfde manier. Er zit vaart in het verhaal, de stevige grappen volgen elkaar in rap tempo op en passende muziek sleept de kijker door het verhaal heen. Dat verhaal is niet ingewikkeld, noch bijster origineel. Maar, entertainen doet het zeker. Niet in de laatste plaats door de overtuigende cast. Uitgelicht! moest er vaak net zo hard om lachen als bij The Hangover.

Trailer

1/6
Aanbevolen

Reageer hier en praat mee!