Naar boven

Hoeveel fans? 100.000 fans!

| Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Het is zover: 100.000 fans op Facebook. In nog geen maand tijd hebben we de laatste 10.000 fans erbij gekregen om deze fantastische mijlpaal te bereiken. Dit moet gevierd worden en dat doen we met het verloten van 5 gloednieuwe Philips Senseo Sarista koffiezetapparaten t.w.v. € 249,95.

2x een volle Kuip

100.000 Facebook-fans. Dat is het inwoneraantal van een middelgrote stad als Delft. Of bijna 2x een uitverkochte Kuip. Er zijn maar weinig artiesten die dat tegenwoordig nog voor elkaar krijgen. Misschien moet Billie maar eens een zangcarrière starten. Met die 100.000 hijgen we de fan-pagina van Oh Oh Cherso in de nek op de meest-populaire-Facebook-pagina-van-Nederland-lijst. Nog even en we zijn er voorbij. Op naar de eerste plek. Daarvoor, en natuurlijk voor jullie, blijven we ons best doen.

Win een Philips Senseo® Sarista koffiezetapparaat

Natuurlijk betrekken we de fans weer bij het bereiken van deze mijlpaal. 5 fans maken kans op een Philips Senseo® Sarista koffiezetapparaat t.w.v. € 249,95. Een unieke prijs, want deze koffiemachines liggen pas vanaf vandaag in de winkel. Je kunt dus één van de eersten zijn die kan genieten van versgemalen bonenkoffie uit dit praktische apparaat. Wil je er eentje winnen? Vul dan voor woensdag 10 oktober hieronder je gegevens in. En van de winnaars horen we graag hoe de koffie smaakt.


Reageer hier en praat mee!