Naar boven

Hitman Absolution is vanaf 20 november verkrijgbaar

| Geschatte leestijd: 2 minuten

De beroemdste en beruchtste huurmoordener genaamd Agent 47 is terug. De nieuwste game uit de Hitman-serie heet Hitman Absolution en is vanaf dinsdag 20 november verkrijgbaar bij bol.com

De basis + meer!

We zijn eens gaan graven in onze email inbox omdat we ons afvroegen hoe lang we al op de hoogte zijn van het feit dat er een nieuwe Hitman game uitkomt. Wat blijkt? We weten het al ruim 1,5 jaar. 18 maanden lang weten we dus al dat deze game er aan zit te komen. Nu, op de 20e van november in het jaar 2012 is het dan eindelijk zover. En het lijkt erop alsof ze de meest ongemakkelijke datum ooit hebben uitgezocht aangezien de concurrentie met onder andere Call of Duty: Black Ops II, Assassins creed III, Far Cry 3 en Halo 4 momenteel moordend is. Dit zullen ze echter niet zonder reden zijn. De makers zijn er van overtuigd dat Hitman minstens net zo goed (en misschien wel beter) is als die andere spellen. Veel mensen, waaronder wij, dachten daar anders over de afgelopen maanden. De laatste Hitman game was namelijk lang niet zo goed en leuk als de oudere games. Tel daarbij op dat de makers aankondigde dat het groter en laagdrempeliger moest worden en wij haakten als snel af. Maar, nu we wat levels gespeeld hebben moeten we de conclusie trekken dat we ons heftig vergist hebben. Hitman Absolution verrast ons op alle fronten en is een geweldig goed gemaakte game die de komende weken veel lof zal gaan oogsten.


 
Hitman Absolution is alles wat we gehoopt hadden. Eindelijk kunnen we weer letterlijk uren door de verschillende levels wandelen en goed bekijken hoe je uiteindelijke slachtoffer het best bereikt kan worden. Het spel is zo verschrikkelijk gedetailleerd dat je levels op meerdere manieren uit kunt spelen waardoor het erg lang leuk blijft. Iedere keer kom je weer in een andere situatie en vind je weer een andere kamer of voorwerp die mogelijkheden biedt om het spel te vervolgen. Wij hadden niet verwacht noch aan zien komen dat we zo weinig aandacht zouden hebben voor Black Ops 2 en Assassins creed III, maar het feit is dat we momenteel gewoon liever Hitman spelen.

Omgedraaide rollen

In Hitman Absolution moet je als Agent 47 opnieuw de strijd aan met behoorlijk wat kwaadwillenden. Jij werkt voor een instantie die huurmoordenaars zoals jij inzet. Je komt er echter al snel achter dat er het een en het ander niet pluis is en de rollen worden omgedraaid. Jij bent de persoon die door je eigen werkgever uitgeschakeld moet worden. Gaandeweg verzamel je meer informatie en vallen de puzzelstukjes op de juiste plek. Hiervoor zul je echter wel behoorlijk wat mensen op ingenieuze wijze moeten uitschakelen.


Reageer hier en praat mee!