Naar boven

Met deze kaartspellen rollen jullie over de grond rollen van het lachen

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Wie houdt er niet van? Partygames die je over de grond doen rollen van het lachen. Met deze hilarische, soms wat cynische kaartspellen is de slappe lach verzekerd. Lange winteravonden met familie of vrienden duren ineens te kort met spellen zoals Exploding Kittens en Bears vs Babies. Vooruit, nog één potje dan?!

Niet voor pussies: Exploding Kittens

Vanaf het moment dat het op crowdfundingsite Kickstarter verscheen, is het kaartspel Exploding Kittens een regelrechte sensatie. Wat maakt dit spel zo fantastisch? Exploding Kittens is een soort Russische roulette, maar dan met katten en explosies. De regels zijn simpel. Je neemt kaarten van de stapel totdat je één van de gevreesde exploderende kittens trekt. Dan heb je verloren. Maar met alle andere kaarten kun je aanvallen, jezelf verdedigen of de katten afleiden.

Heb je te veel vrienden verzameld om de standaardversie van Exploding Kittens te kunnen spelen? Ga dan voor de Exploding Kittens Party Pack. Die kun je met maximaal 10 mensen spelen! Als je het doosje opent, hoor je een feestelijk deuntje. Ideaal voor tijdens een party!

In november komt de Nederlandse versie van Exploding Kittens uit. Check de winactie onderaan om kans te maken op dit spel! Deze Nederlandse editie is ook leuk voor kinderen. Een avondje met alleen volwassenen? Dan is de Not Safe For Work-versie van het spel een geweldig alternatief. Tipje van de sluier: je kunt rekenen op schunnige grappen, schuttingtaal en vieze plaatjes. Werkt uitstekend ’s avonds laat.

Hilarische spellen youve got crabs
+
+
You've Got Crabs - Engelstalig Kaartspel
Exploding Kittens
€ 30,95

Crap… You’ve Got Crabs!

De makers van Exploding Kittens bedachten ook nog eens het fantastische You’ve Got Crabs. Dit partyspel is in twee minuten te leren en staat garant voor avond na avond speelplezier en hilariteit. Verzamel vier dezelfde krabkaarten en geef een geheim signaal aan je teamgenoot. Merkt je teamgenoot dit signaal op en schreeuwt ‘ie ‘You’ve Got Crabs’? Dan winnen jullie een punt. Maar doe dit niet te opzichtig. Want als een van je tegenstanders jouw signaal eerder ziet, dan verliezen jullie een punt. Het team met de meeste punten wint het spel.

Er is nu ook een leuke uitbreiding op You’ve Got Crabs. Met de Imitation Crab Card is het verzamelen van vier dezelfde kaarten eenvoudiger. Maar er zit een addertje onder het gras: de speler die deze kaart heeft, moet ook twee gigantische krabhandschoenen aan. Dan wordt het vasthouden van je kaarten (en aan je gezicht krabben) wel heel lastig!

Ook niet voor bangeriken: Bears vs Babies

Nog zo’n beregezellig spel van de makers van Exploding Kittens: Bears vs Babies. Dit spel – verpakt in een superzachte, harige doos – is niet voor bangeriken! Je creëert namelijk absurde beren en andere monsters. Denk aan een beer in een zakenpak, gewapend met messen én burrito’s. Je monsters gaan de strijd aan met… verschrikkelijke baby’s. Ze zijn harig, hebben laserogen of vieze, volle luiers. De hamvraag: welk monster eet de meeste baby’s?

Monsterlijk veel plezier met Munchkin

Het Nederlandstalige kaartspel Munchkin is een hilarische parodie op Dungeons & Dragons. Jouw ultieme doel: tot niveau tien komen. En daarvoor is álles geoorloofd. Gooi met drankjes, pak schatten van je teamgenoten af en betrek andere monsters bij je gevecht. Ieder spel verloopt anders en dat maakt het zo verslavend en leuk. Je kunt Munchkin ook nog eens naar hartenlust uitbreiden met deze extra kaarten: De Zwakken Geslacht, De Onfortuinlijke Theoloog en Blij Dat Ik Rij.

Hilarische spellen Interactieve afbeelding NIEUW
+
+
+
+
+
+
+
+

Winactie!

Zet die tissues maar vast klaar, want dit wordt huilen van het lachen! Jij kunt namelijk de gloednieuwe Nederlandstalige versie van Exploding Kittens winnen! We geven drie stuks weg. Meedoen? Tuurlijk, eitje. Stuur gewoon een e-mail met daarin je NAW-gegevens naar weblog@bol.com en zet in de onderwerpregel de tekst ‘Winactie Exploding Kittens’. Meedoen kan tot en met 2 december 2018.

Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons, waarna we de prijzen zo spoedig mogelijk opsturen. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.


Welk partyspel zou jij graag willen spelen?