Naar boven

Volop dinopret met het Jurassic World: Fallen Kingdom speelgoed

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 4 minuten

Op 10 oktober 2018 komt de dvd (en Blu-ray) uit van Jurassic World: Fallen Kingdom. En er is meer goed nieuws: voor de kids (en volwassenen) die fan zijn van de franchise hebben wij het gaafste Jurassic World speelgoed op een rij gezet. Met de LEGO Jurassic World bouwsets en het speelgoed van Mattel kunnen de kids hun favoriete scènes uit de film naspelen of er hun eigen draai aan geven.

Dinofilmcollectie

Of je Jurassic World: Fallen Kingdom nou in de bioscoop hebt gezien of niet; als fan wil je de film vast nog een keer zien en aan je dinofilmcollectie toevoegen. Dat kan vanaf 10 oktober, want dan komt de dvd en Blu-ray van de film uit. Nog even wachten dus, maar in de tussentijd kun je mooi de bovenstaande filmtrailer bekijken. Ga daarna naar bol.com en bestel de dvd, 3D Blu-ray, Blu-ray of 4K Ultra HD Blu-ray, zodat je de film op de dag van release in huis hebt. Of ga naar onze Jurassic World shop voor andere goodies.

Naar de Jurassic World Shop

Speel de vetste scènes uit de film na met LEGO

Zoek dekking! De vulkanen op Isla Nublar zijn uitgebarsten en er loopt ook nog een levensgevaarlijke carnosaurus rond. Dat wordt plankgassen in de truck om Owen, Franklin en Claire te helpen ontsnappen aan de vallende lavastenen. Of: lanceer de gyrobol. Vergeet ook niet om de babydinosaurus en de eieren te redden voordat je ontsnapt. Met de Jurassic World LEGO speel je de meest spannende scènes uit de film na. Zo is er de helikopterachtervolging van Blue, de Indoraptorchaos op het landgoed waar Owen, Claire en Blue zich verstoppen en de gyrobolontsnapping. Voor de échte verzamelaars zijn er zelfs LEGO BrickHeadz van Owen en Blue.

Ontdek alle Jurassic World LEGO sets

Er is een T-Rex ontsnapt!

Let op de poort, er is een T-Rex ontsnapt! Help Claire en de wetenschapper door voor de babydinosaurus en de eieren te zorgen, terwijl de bewaker de reusachtige dinosaurus zoekt. Of probeer de verdwaalde raptor te vangen met de LEGO Juniors Jurassic World Raptor Reddingsauto. De Jurassic World LEGO juniors is heel gemakkelijk te bouwen en daardoor geschikt voor kinderen tussen de vier en zeven jaar. Voor de allerkleinsten, die ook graag met dino’s willen spelen, is er de LEGO DUPLO Jurassic World T-Rex toren of de Kinderboerderij met vriendelijke reuzen. Met dit peuterspeelgoed kunnen kleine dinofans hun eigen avonturen beleven. Zo is er een dino voor elke leeftijd.

Ontdek alle LEGO Juniors Jurassic World setsOntdek alle LEGO DUPLO Jurassic World sets

slider_image_v1
LEGO Juniors T-Rex ontsnapping
slider_image_v2
LEGO Juniors Raptor reddingsauto
slider_image_v3
LEGO DUPLO T-Rex toren
slider_image_v4
LEGO DUPLO Kinderboerderij

Pas op: deze dino bijt

Herbeleef de Jurassic Park films met het speelgoed van Mattel. Bijvoorbeeld met de Jurassic World Super Colossal Tyrannosaurus Rex, een T-Rex die maar liefst 90 centimeter groot is! Z’n kaken kunnen open en dicht, zodat hij tot wel twintig mini-dino’s (apart verkrijgbaar) kan opeten. Voor de kids die graag willen spelen én leren, is er de Jurassic World STEM Anatomie Kit. Deze kit bestaat uit een T-Rex die je kunt ‘ontleden’ om te zien hoe zo’n grote dino er vanbinnen uitziet en hoe zijn spieren, hart, kaken en longen werken. Daarna kun je ‘m weer in elkaar zetten om scènes uit de film na te spelen. Ook hartstikke leuk is de Jurassic World STEM Playleontology Kit. Hiermee kunnen kids in de huid van een paleontoloog kruipen en met behulp van de bijgeleverde gereedschappen de beenderen opgraven van een volledig dinoskelet en de T-Rex in elkaar zetten.

Bekijk al het Jurassic World speelgoed van Mattel

Een Jurassic Park voor jou en je vrienden

Kun jij samen met je vrienden een Jurassic Park beheren? In het Jurassic World bordspel (genomineerd voor de titel Speelgoed van het Jaar 2018) moet je botten opgraven, DNA in dinosaurussen veranderen, gebouwen uit de grond stampen of het park financieren. Je moet samenwerken om te overleven, maar let op: er kunnen dinosaurussen ontsnappen.

Puzzelen met dino’s
Er is ook een Jurassic World voor jonge puzzelfans. Maak bijvoorbeeld deze Jurassic World Uitbarsting puzzel van 100 stukjes. Er staan maar liefst tien verschillende dino’s op de puzzel. Bij de Jurassic World Fallen Kingdom puzzel van 49 stukjes kun je maar liefst drie verschillende scènes uit de film in elkaar puzzelen. Of probeer de Ravensburger Jurassic World 2 3D puzzel van 72 stukjes. De stukjes zijn genummerd, zodat je de puzzel eenvoudig kunt maken en snel van het eindresultaat geniet.

Maak kans op twee geweldige Jurassic World prijzen

Jurassic World-fan? Doe dan mee met deze winactie en maak kans op het Jurassic World Hap & Brul Masker Velociraptor Blue én de Jurassic World Hap en Stamp Tyrannosaurus Rex! We mogen deze prijs tweemaal weggeven. Meedoen is simpel. Stuur een e-mail met daarin je naam en adres naar weblog@bol.com en zet in de onderwerpregel de tekst ‘Winactie Jurassic World’. Daarna is het een kwestie van afwachten, want deze winactie loopt tot en met 11 november 2018.

Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons en wordt hun prijs zo spoedig mogelijk toegestuurd. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.


Wat is jouw favoriete Jurassic Park film allertijden?