Naar boven

Klauteren, glijden en trampoline springen: het is tijd voor buitenspeelgoed

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Yes, lente! Voor kinderen betekent dat hutten bouwen, skeeleren en naar de speeltuin met alle vriendjes in de straat. Geef je kind nog meer buitenspeelplezier met het allerleukste buitenspeelgoed zoals een trampoline, speelhuisje of glijbaan in je tuin. Daar zijn ze samen met al hun buurtvriendjes uren zoet mee.

Avonturen beleven in speelhuisjes

In speelhuisjes kunnen kinderen al hun fantasie en energie kwijt. Ze bedenken de grootste avonturen en fantasiewerelden rondom het huisje en klauteren tientallen keren opnieuw naar boven. Dit Smoby speelhuisje is van gekleurd kunststof en is daarom licht en eenvoudig te verplaatsen in je tuin. Kinderen kunnen via de trap omhoog klimmen, op het platform en in het huisje spelen en weer naar beneden glijden.

Buitenspeelgoed

Smoby paalwoning
 • Lichtgewicht, kunststof materiaal
 • Veilig samen spelen met vriendjes
 • Geschikt voor kids vanaf twee jaar oud
Bekijk alle Smoby speelhuisjes

Gierend naar beneden glijden

Glijbanen zijn samen met schommels de grote favoriet van kinderen in de speeltuin. Het is dan ook de droom van ieder kind om een eigen glijbaan in je tuin te hebben. Deze Little Tikes glijbaan in het blauw met groen zorgt dan ook voor heel veel speelplezier. Samen met vriendjes van de glijbaan of met de handen in de lucht, dankzij de speciaal gevormde basis glijdt je kind altijd veilig van de glijbaan af.

Buitenspeelgoed

Little Tikes My First Slide glijbaan
 • Afgeronde hoeken voor een veilige rit
 • Met brede treden voor extra stabiliteit
 • Geschikt voor kinderen van twee tot vier jaar oud
 • Belastbaar tot 34 kg
Bekijk alle Little Tikes glijbanen

Jump around

Trampolines zijn niet alleen superleuk voor kinderen, maar ook erg goed voor hun motorische ontwikkeling. Tijdens het springen wordt namelijk het evenwicht, de conditie en coördinatie getraind. Bij deze BERG Champion trampoline kun je kiezen of je wel of niet een veiligheidsnet erbij wilt. Een veiligheidsnet verkleint de kans op pijnlijke valpartijen. Zo heeft je kind optimaal speelplezier en hoef jij je geen zorgen te maken over valpartijen buiten de trampoline.

Buitenspeelgoed

BERG Champion trampoline
 • TwinSpring Gold veren in de zijkant van de trampoline zorgen voor een groter en lichter springoppervlak
 • Het Airflow springdoek is 50% meer luchtdoorlatend, creëert minder luchtweerstand en hierdoor spring je nog hoger
 • Roestbestendig frame
Bekijk alle BERG trampolines

Veilig salto’s maken

Trampolines zijn er in vele verschillende vormen, kleuren en diameters. Deze Salta Comfort Edition trampoline is gemakkelijk te monteren en je krijgt standaard een veiligheidsnet meegeleverd. Zo heeft je kind urenlang en veilig springplezier met zijn vriendjes en vriendinnetjes. De Salta trampoline heeft een dubbelzijdige rits waardoor je makkelijk in en uit de trampoline kan.

Buitenspeelgoed

Salta Comfort Edition trampoline
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Fraai design met dubbelzijdige rits voor gemakkelijke toegang
 • Belastbaar tot 120 kg
Bekijk alle Salta trampolines

Win een BERG Champion trampoline!

Wil jij zo’n supergave en veilige trampoline voor je kind winnen? Doe dan mee aan de winactie en win een BERG Champion trampoline. Meedoen is simpel. Stuur een e-mail met daarin je NAW-gegevens, je voorkeur voor een InGround model of op poten en of je een 270 of 330 cm diameter wil, naar weblog@bol.com en zet in de onderwerpregel de tekst ‘Winactie BERG Champion Trampoline’. Hierna is het kwestie van duimen en afwachten, want deze winactie loopt tot en met 22 april 2018.

Na afloop van de winactie krijgt de winnaar bericht van ons en wordt zijn prijs zo spoedig mogelijk toegestuurd. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.


Wat is het favoriete grote buitenspeelgoed van jouw kind?