Naar boven

Het donderdagalternatief voor Trouble with the curve

| Geschatte leestijd: 2 minuten

Vanaf morgen draait Trouble with the curve in de bioscoop. Geen zin om de regen in te moeten? Blijf lekker thuis en bestel deze twee alternatieven. Nu bestellen = donderdagavond thuis op de bank kijken.

Trouble with the curve

Gus (Clint Eastwood) is een honkbalscout op leeftijd, die zijn carrière uit zijn vingers ziet glippen als zijn ogen achteruit gaan. Hij besluit nog één scoutingtrip te nemen. Zijn dochter Mickey (Amy Adams) gaat na wikken en wegen mee om Gus te helpen. De twee hebben niet de meest fantastische vader-dochterrelatie ontwikkeld sinds de dood van Mickey’s moeder. Deze trip zou daar best wel eens verandering in kunnen gaan brengen doordat een aantal nooit besproken onderwerpen nu eindelijk eens op tafel komen te liggen. Voor Mickey levert de trip ook nog iets anders leuks op: de rivaliserende scout Johnny Flanagan (Justin Timberlake) is niet alleen geïnteresseerd in de honkbalkennis van Mickey.

Regie: Robert Lorenz
Acteurs: Clint Eastwood, Amy Adams, Justin Timberlake en John Goodman
Release: 29 november 2012
Genre: Drama
Duur: 111 minuten

 

Field of dreams

Op een dag weet je het! Het overkomt maïsteler Ray Kinsella (Kevin Costner) wanneer een stem tegen hem zegt dat hij ‘iets’ moet gaan bouwen. Ray besluit een honkbalveld op zijn erf te bouwen. Als vervolgens de geesten van een aantal legendarische honkbalspelers op zijn veld verschijnen weet Ray dat alles zo heeft moeten zijn. Maar dan hoort hij de stem weer. Ditmaal om hem te vertellen dat hij ‘pijn moet wegnemen.’ En er verschijnen meer geesten op zijn veld, van mensen die niets met honkbal te maken hebben. Zou zijn veld bedoeld zijn om onrustige geesten rust te laten vinden? Ray begint te denken van wel; een honkbalveld ter lering, verlossing én vermaak.

 

A League of their own

Als het merendeel van de mannelijke honkbalsterren aan het front aan het vechten is, moet het volk op een andere manier worden vermaakt. Daarom besluit Walter Harvey (Garry Marshall) een vrouwencompetitie op te zetten. Het gevolg zijn meerdere vrouwenteams waaronder de Rockford Peaches onder de leiding van dronkaard Jimmy Dugan (Tom Hanks). De dames staan hun mannetje en zijn zeker geen watjes, maar ondanks hun stoerheid is er ook nog de kift. Want waar vrouwen strijden om een overwinning, is er ook altijd de nodige hoeveelheid drama.

 

1/6
Aanbevolen

Reageer hier en praat mee!