Naar boven

Het donderdagalternatief voor Taken 2

| Geschatte leestijd: 2 minuten

Het is weer woensdagochtend dus wij gaan je vertellen welke films je moet bestellen bij bol.com zodat je niet naar de bioscoop hoeft voor Taken 2, maar wel een soortgelijke film thuis voor de buis kunt bekijken.

Taken 2

In Taken weet Bryan Mills zijn dochter maar net uit de handen van een aantal vrouwenhandelaren te houden. Hij werd hiervoor gedwongen nogal wat mensen uit te schakelen in de binnenstad van Parijs. Ook die mensen hebben een familie. In Taken 2 zweert deze familie wraak te nemen voor de vele gedode ‘broeders’. En dus gaan ze op zoek naar Bryan Mills en zijn vrouw en kind. Ze weten de 2 te ontvoeren maar ze hadden natuurlijk beter moeten weten. Mills is een voormalig CIA-agent die niet te stoppen is op het moment dat zijn geliefde in gevaar zijn. Of hij hetzelfde kunstje kan flikken als in het eerste deel is even afwachten aangezien er nogal veel ontvoerders zijn en de kidnapping op onbekend terrein plaatsvindt: Istanbul.

Regie: Olivier Megaton
Acteurs: Liam Neeson, Famke Janssen en Maggie Grace
Release: 22 november 2012
Genre: Actie
Duur: 92 minuten


 

Ronin

Ronin is een woord dat afstamt uit het oude Japan. Samurai zwaardvechters hadden over het algemeen altijd een meester. Wanneer dit niet het geval is, werden deze mensen Ronin genoemd. Mensen die genoeg geld hadden konden deze Ronin inhuren om klusjes opgeknapt te krijgen. In Parijs huurt Deidre een aantal nieuwerwetse Ronin in om een belangrijke koffer te stelen van een stel criminelen. Het lukt maar al snel blijkt dat de koffer is omgewisseld waarna een complexe zoektocht start naar de persoon die verantwoordelijk is voor de oplichting van de Ronin.
 

From Paris With Love

James Reece is een ambitieuze ambassadeur voor Amerika in Parijs. Zo nu en dan doet hij kleine klusjes voor de CIA maar op termijn hoopt hij ooit volledig CIA-agent te zijn. Op de avond dat hij zijn vriendin ten huwelijk vraagt, krijgt hij de oproep om Charlie Wax van het vliegveld te halen en te helpen. Charlie is een baldadige slechtgemanierde superagent die in korte tijd de stad Parijs volledig op zijn kop zet. James heeft geen flauw idee wat er aan de hand is en twijfelt aan de motieven van Charlie en dus vraagt zijn vriendin hem te eten, waarna alles uit de hand loopt.
 

1/6
Aanbevolen

Reageer hier en praat mee!