Naar boven

Het donderdagalternatief voor Lawless

| Geschatte leestijd: 2 minuten

Vanaf morgen draait de film Lawless in de bioscoop en het zou zo maar eens kunnen zijn dat je de komende dagen geen tijd of zin hebt om naar de bioscoop te gaan. Wij bieden je een tweetal alternatieven die je, wanneer je ze nu besteld, morgenavond al op de bank kunt bekijken.

Lawless

De broers Forrest (Tom Hardy), Howard (Jason Clarke) en Jack (Shia LaBeouf) zijn de Bondurant boys. Een beruchte bende die tijdens en na de drooglegging in Amerika drank smokkelen door Franklin County. De drie hebben allemaal zo hun eigen redenen om te doen wat ze doen. Het werk wat ze verrichten gaat helaas niet zonder slag of stoot. Familieleden sterven en ze worden constant opgejaagd door de politie en concurrerende bendes terwijl liefde en tal van andere verleidingen op de loer liggen.

Regie: John Hillcoat
Acteurs: Tom Hardy, Shia LaBeouf en Guy Pearce
Release: 15 november 2012
Genre: Misdaad / Drama
Duur: 116 minuten


 

O Brother, Where Art Thou

Everett McGill (George Clooney) krijgt van zijn vrouw te horen dat ze niet meer verder met hem wil. Hij heeft geen toekomst en hij is niet te vertrouwen omdat hij constant de wet overtreedt. McGill, die dit te horen krijgt wanneer hij net ontsnapt is uit de gevangenis, geeft zich niet gewonnen en gaat op zoek naar het geld wat hij begraven heeft na een succesvolle bankoverval. Hiermee hoopt hij zijn zijn vrouw en kinderen te overtuigen dat hij hen wél een toekomst kan bieden. Hij doet dit samen met Pete Hogwallop (John Turturro) en Delmar O’Donnell (Tim Blake Nelson) en met zijn drieën maken ze het nodige mee en blijkt het een hels karwei om bij het begraven geld te komen.

 

The Untouchables

Agent Eliot Ness (Kevin Costner) heeft het gehad met de criminele praktijken van Al Capone (Robert De Niro). Hij vormt een speciale groep politieagenten die maling hebben aan de wet aangezien dit de enige manier is om Al Capone dwars te zitten. Oude rot Jim Malone (Sean Connery) moet voor de ervaring zorgen, Giuseppe Petri (Andy Garcia) is een regelrecht schietwonder en de accountant Oscar Wallace (Charles Martin Smith) voltooid de groep ‘untouchables’. Met zijn 4en gaan ze de strijd aan maar Al Capone is een gevaarlijke tegenstander. Hij laat zich niet opjagen en slaat hard terug zodat de vrienden en familieleden van de 4 allemaal gevaar lopen.

 


Reageer hier en praat mee!