Naar boven

Het woensdagalternatief Jack Reacher

| Geschatte leestijd: 2 minuten

Geen zin om tijdens de kerstdagen Jack Reacher te zien in de bioscoop? Uitgelicht! zocht een tweetal alternatieven die je gemakkelijk kunt bestellen en de volgende dag al in huis hebt.

Jack Reacher

Een sluipschutter vermoord op een willekeurige dag 5 mensen. Al het bewijsmateriaal wijst echter naar een verdachte die reeds in de gevangenis zit. De man wordt ondervraagd maar zegt helemaal niets. Op één ding na: “get Jack Reacher”. Reacher (Tom Cruise) is een voormalig militair agent die al een tijdje van de aardbodem verdwenen is. Wanneer de naam van Jack op het nieuws verschijnt komt hij zelf verhaal halen. Als snel raakt hij verwikkeld in een kat- en muisspel waarin hij zelf de hoofdrol speelt.

Regie: Christopher McQuarrie
Acteurs: Tom Cruise, Rosamund Pike en Richard Jenkins
Release: 25 december 2012
Genre: Actie
Duur: 130 minuten

 

Knight and Day

June Havens (Cameron Diaz) leeft een heel doorsnee leventje maar wanneer ze per ongeluk in aanraking komt met de spion Roy Miller (Tom Cruise) verandert haar leven drastisch. Ze belandt van de ene in de andere gevaarlijke situatie aangezien ze dingen heeft gezien die ze nooit had mogen zien. Aan de andere kant blijkt dat Roy zijn laatste missie niet had mogen overleven en dus ziet zijn werkgever hem liever dood dan levend. Gelukkig heeft Roy dankzij June een nieuwe reden om voorlopig nog niet handdoek in de ring te gooien en samen gaan ze de strijd aan.

 

Mission: Impossible – Ghost Protocol

Het team van Ethan Hunt zit achter de gevaarlijke Kurt Hendricks aan. Tijdens een operatie in het Kremlin staan ze op het punt hem op te pakken maar de missie verloopt desastreus. Het gevolg is dat de hele organisatie van Ethan Hunt opgedoekt moet worden en als de geheim agenten niet direct terugkeren naar Amerika zullen ze allemaal verantwoordelijk gehouden worden voor wat er gebeurd is in Rusland. Het team besluit te blijven en alles op alles te zetten en niet alleen Hendricks te pakken, maar ook de naam van de organisatie te zuiveren.

1/6
Aanbevolen

Reageer hier en praat mee!