Naar boven

Het beste verkocht in Mooi & Gezond

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Zo aan het einde van het jaar gaan we alle productgroepen van bol.com langs om te kijken wat nou de meest populaire artikelen van het afgelopen jaar waren. Mooi & Gezond werd in augustus toegevoegd aan bol.com en we hebben een mooie top 5 kunnen samenstellen.

 • 5/5
  Lees meer
  Op nummer 5 vinden we een artikel dat lekker discreet via internet besteld kan worden. Een doosje Durex Natural Condooms werd zo vaak gekocht dat het een plek in deze top 5 veroverde. Ja, als je veilig sex wil hebben, dan komen deze natuurlijk goed van pas.
 • 4/5
  Lees meer
  Van een andere orde is de Sex And The City geschenkset. Deze heeft tijdens de feestdagen ongetwijfeld onder veel kerstbomen gelegen. De 3-delige set bestaat uit een parfum, een showergel en een bodylotion en straalt uiteraard het karakter uit van wereldstad New York.
 • 3/5
  Lees meer
  Make-up blijft populair. De topper van dit jaar was de Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume – Black – Mascara. Deze mascara geeft je 300% meer volume en die belofte lijkt Max Factor gezien de verkopen waar te maken. Een top-mascara.
 • 2/5
  Lees meer
  Veel kalende mannen waren in 2012 op zoek naar een wondermiddel om het beperkte haar dat er nog was te behouden. Dat blijkt wel uit de nummer 2 uit onze lijst. De Alpecin Shampoo Cafeïne zorgt ervoor dat haargroei wordt gestimuleerd en dat je iets langer kan genieten van je haardos.
 • 1/5
  Lees meer
  Zou het ‘Axe-effect’ echt bestaan? Dat vrouwen om je vechten als je deze deodorant gebruikt. Je zou het haast gaan denken. De Axe Dark Temptation was het meest populaire artikel in de Mooi & Gezond-winkel van bol.com. En daar zal de reclame ongetwijfeld een grote bijdrage aan hebben geleverd.


Reageer hier en praat mee!