Naar boven

Het beste carnavalskostuum? Wij hebben ‘m!

| Geschatte leestijd: 3 minuten

Ga je dit jaar (weer) carnaval vieren? Dan lees je het juiste blog. Hier vind je namelijk de inspiratie die je nodig hebt, in de vorm van de leukste, mooiste en populairste carnavalskostuums. Lees dus snel verder en scoor daarna dat perfecte carnavalskostuum. Alaaf!

Het carnavalskostuum voor jou zit ertussen

Ieder jaar is het weer een uitdaging om met een origineel carnavalspak op de proppen te komen. Wij begrijpen dat, dus hebben we dit blog voor je gemaakt en onze verkleedwinkel ‘geopend’. Daar vind je pruiken, maskers, outfits van bekende personages, superhelden, prinsessen en nog veel meer. Je kunt alle verkleedkleding voor mannen, vrouwen en kinderen gewoon vanuit je luie stoel bestellen. En past het niet? Dan kun je het gratis retourneren en een ander carnavalskostuum bestellen.

Direct naar de verkleedwinkel

Carnavalskostuums

De toppers van 2017

En dan doelen we niet op René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom, maar op de populairste carnavalskostuums van dit jaar. Dit zijn ze:

 • 1/5
  Van Pikachu tot Jigglypuff

  Pokémon

  Lees meer
  Sinds de verschijning en het grote succes van Pokémon Go, zijn de Pokémon-kostuums niet aan te slepen. Gelukkig hebben wij er nog wel een aantal liggen, dus kun je dit jaar verkleedt als Pikachu, Umbreon of Jigglypuff de carnavalsshow stelen. Pas wel op voor de Pokéballs die je naar je hoofd krijgt...
 • 2/5
  In één keer klaar

  De onesie

  Lees meer
  De onesie is zonder twijfel het meest ideale carnavalskostuum. Je trekt 'm aan en je bent klaar! Vandaar dat ze zo populair zijn. Ze zijn bovendien lekker warm, zodat de kou je niks doet als je een naar een carnavalsoptocht staat te kijken. Bij ons vind je meer dan 200 onesies, onder meer in de vorm van een Teletubbie, een kip, ijsbeer, kikker en konijn. Kortom, een ruim assortiment van beestachtig mooie onesies.
 • 3/5
  Van Elsa tot Olaf

  Disney Frozen

  Lees meer
  Ook al moet de nieuwste Disney Frozen-film nog in de bioscopen verschijnen, de populariteit van de carnavalskostuums die dit thema volgen, is er niet minder om. Veel meisjes willen Elsa zijn, dus de kans is groot dat je haar in grote getale en in verschillende 'formaten' tegenkomt. Voor de pappa's en mamma's hebben we een mooi carnavalskostuum van sneeuwpop Olaf in het assortiment.
 • 4/5
  Van Jedi tot Stormtrooper

  Star Wars

  Lees meer
  Als je van vrijdag 24 tot en met dinsdag 28 februari gaat carnavallen, dan kun je wel wat van The Force gebruiken, toch? Juist ja. Een Star Wars-kostuum geeft je in ieder geval de goede vibe (of slechte, afhankelijk van je keuze), dus kies voor de outfit van Darth Vader (leuk als je vader bent), een Stormtrooper (een Clonetrooper kan ook) of van de aantrekkelijke prinses Leia. Of ga als Chewbacca, dan hoef je tijdens Carnaval in ieder geval niet te praten... Aan jou de keuze is, zou Yoda zeggen.
 • 5/5
  Van Batman tot Wonder Woman

  Superheld

  Lees meer
  Superhelden zijn graag geziene gasten op verkleedfeesten en dan vooral tijdens Carnaval. Omdat ze dan, dankzij hun superkrachten, supersnel bier kunnen halen. Los daarvan is het nog altijd een van de beste en daarom meest populaire thema's voor Carnaval. Want zeg nou zelf: wie wil er nou niet een paar dagen door het leven gaan als Batman, Superman of Wonder Woman?

50 Power Rangers

Wil je liever een carnavalskostuum dat wat minder populair is, zodat er niet 80 Sneeuwwitjes of 50 Power Rangers op hetzelfde feest rondlopen? Dan raden we je aan om eens goed in onze verkleedwinkel rond te kijken. De keuze is er reuze. Ook voor de carnavalsvierders die graag hun eigen outfit samenstellen, zijn we er. In de verkleedwinkel bieden we je namelijk ook keuze uit pruiken, maskers en schmink om je look helemaal af te maken. En voor de finishing touch kies je een cd uit met de leukste carnavalsmuziek zodat je luidkeels kunt meezingen. Er staat tenslotte elk jaar een paard in de gang. Wist je trouwens dat de carnavalshit van 2017 niet over een paard gaat, maar over het kind van de barman…Welke carnavalskostuum trek je dit jaar aan?