Naar boven

Deze Hauck babyproducten zijn onmisbaar tijdens de feestdagen

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Als je in verwachting bent of net een kindje hebt gekregen, dan wordt het tijd dat je kennis maakt met Hauck. Dit Duitse merk produceert al 90 jaar degelijke spullen voor baby's. Veiligheid staat voorop, maar het mag er óók mooi uitzien. Lees verder en ontdek de collectie.

Fijne en veilige feestdagen met Hauck

Misschien wordt dit wel jullie allereerste kerstmis of oud en nieuw als gezin: wat een mooie momenten zal dit opleveren. Met de Hauck babyproducten die we laten zien in dit blog kun jullie als ouders rekenen op zorgeloze feestdagen, waarbij je kleintje deelneemt aan alle de knusse momenten. Maar ook op tijd kan uitrusten van alle feestvreugde, in een fijn campingbedje bijvoorbeeld. En onderaan dit blog is het al een beetje kerst: er wacht een mooie winactie voor je.

hauck

Dat zit wel goed: de Hauck kinderstoelen

Met de feestdagen voor de deur is het extra leuk als ook de kleinste telg van de familie er gezellig bij kan zitten aan tafel. En ondanks dat je kleintje misschien nog geen vast voedsel eet, kan je baby prima aanschuiven. Met de kinderstoelen van Hauck heb je altijd de perfecte stoel voor iedere situatie. Zo is de Hauck Alpha kinderstoel in combinatie met de Hauck Alpha Newborn Bouncer al te gebruiken vanaf de geboorte. De Alpha kinderstoel is daarnaast erg stabiel en kun je zelfs als ouder gebruiken (tot 90 kilo!). Hoe jong ook: je baby is al direct onderdeel van het gezinsleven aan tafel in deze liefdevol ontworpen Alpha Bouncer 2-in-1. Als dat geen heerlijk kerstmaal wordt. Je kunt de Alpha Bouncer trouwens ook zelfstandig als wipstoeltje gebruiken. Dubbelop feest!

hauck

Bekijk alle Hauck kinderstoelen

Heerlijk slapen in een Hauck campingbedje

De feestdagen zijn vooral warm en gezellig, zeker met een hoop familie en vrienden in de buurt. Maar voor een klein baby’tje kan het ook een beetje hectisch zijn. Als jullie dus afreizen naar familie of bekenden, is het verstandig om je kleintje op tijd weer te laten rusten. Creëer daarom een slaapplek met de campingbedjes van Hauck. Ideaal als je voor langere tijd op visite gaat. Sommige campingbedjes zijn ook meteen een verschoontafel, dat is helemaal handig natuurlijk. Vergeet naast een fijn bedje niet het favoriete slaapzakje en knuffeltje van je kleintje mee te nemen. Zo voelt het meteen vertrouwd, óók op een vreemde plek.

hauck

Bekijk alle Hauck campingbedjes

Veiligheid voorop: Autoclose ‘N Stop traphekje van Hauck

Zodra je kindje voor het eerst gaat rollen, kruipen en lopen weet je als ouder: het hek is van de dam. En overal lijkt gevaar te schuilen. Tegelijkertijd wil je jouw kindje stimuleren om juist wél op ontdekkingstocht te gaan. Kleintjes zijn nieuwsgierig naar alles en iedereen, en dat is nou juist zo leuk. Gelukkig kun je met Hauck zorgen voor veilige ontdekkingstochten. Het Hauck Autoclose ‘N Stop traphekje is dan ook een echte must. Dit traphekje is gemaakt van metaal en sluit automatisch. Je klemt het, zonder schroeven, op vier punten tussen muren of deurposten en is verstelbaar in breedte van 75- tot 80 cm. Met één hand open je als volwassene het traphekje en eenvoudig sluit je deze weer. Dat is wel zo handig als je een kindje op je andere arm hebt. Daarnaast weet je dankzij de twee-fase indicator altijd dat het hekje goed dichtzit: een groen icoon betekent dicht, bij rood is het hekje niet goed dicht.

Bekijk het Hauck Autoclose 'n Stop traphekje

 

hauck

 

Bekijk de Hauck Alpha kinderstoelen en accessoires


Wie van je familie of vrienden zou jij wel zo'n mooie kinderstoel gunnen?