Naar boven

Gezond en ontspannen het nieuwe jaar in!

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Een nieuw jaar; nieuwe kansen, nieuwe plannen en natuurlijk goede voornemens! Om deze ook daadwerkelijk vol te houden, hebben wij alvast wat producten en tips op een rijtje gezet zodat jij meteen goed van start kunt!

1. Een paar kilo eraf

Afvallen blijft met stip het nummer één voornemen. Wil je na de feestdagen ook wel weer een paar kilo kwijt en kan je wel wat hulp gebruiken? Deze producten zijn jouw steuntje in de rug om van je honger gevoel af te komen en gemakkelijker af te vallen.

2. Gezonder leven, meer sporten

Bij afvallen hoort natuurlijk ook gezonder leven en meer sporten. Krijg je wel voldoende vitaminen en mineralen binnen uit jouw dagelijkse voeding? Vul jouw voeding nu voordelig aan met vitaminen van Dagravit, tijdelijk 25% korting.
Naast gezond leven is bewegen natuurlijk erg belangrijk. Ga op zoek naar een bondgenoot die ook toe is aan meer beweging en probeer een sport te vinden die jullie ook daadwerkelijk leuk vinden. Je zal zien dat je het zo veel beter vol houdt.

3. Meer ontspannen en lekker genieten

Met je drukke leven en werk mag je ook wel wat meer ontspannen. Geniet zo nu en dan van een lekker warm bad of ontspan met fijne gezichtsmaskertjes en kom helemaal tot je zelf.

Goede voornemens volhouden? 6 tips!

1. Leg de lat niet te hoog. Begin niet direct met 10 kilo afvallen of 10 kilometer hardlopen. Met kleine stapjes zijn je goede voornemens beter vol te houden.
2. Informeer je familie en vrienden over je goede voornemens. Dan kunnen zij je steunen en er rekening mee houden.
3. Geef niet op als het een keer mis gaat. Haal je schouders op en begin gewoon opnieuw.
4. Geef jezelf een cadeautje bij elke overwinning. Eerste kilo eraf? Koop dan iets leuks voor jezelf.
5. Samen gaat het beter. Beginnen met hardlopen of gezonder leven is veel makkelijker als je het met een bondgenoot doet. Je kan rekenen op steun en begrip!
6. Bereid jezelf voor op een moeilijke situatie. Bedenk van tevoren wat je gaat doen op bijvoorbeeld een feestje waar lekkernijen voorbij komen.

Winnen!

Doe mee en win! Vul je gegevens in om het nieuwe jaar goed te beginnen en kans te maken op een mooi goede voornemens pakket. Het pakket bevat onder andere fijne producten om je te helpen bij het afvallen, goede vitamines en heerlijke gezichtsmaskers van Dr. van der Hoog.


Reageer hier en praat mee!