Naar boven

Goed nieuws voor je gebit – van Oral-B

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Oral-B, het nummer 1 aanbevolen merk door tandartsen, blijft innoveren. Zo hebben de nieuwe Oral-B PRO 2 tot en met de Oral-B SMART 6 elektrische tandenborstels voortaan een lithium-ion batterij. Hierdoor kun je ze tot wel twee weken (bij tweemaal daags 2 minuten poetsen) na volledig opladen gebruiken. En dat is goed nieuws voor je gebit.

Vernieuwd en nieuw

De voordelen van elektrisch poetsen ten opzichte van handmatig poetsen ken je al – toch? Zo nee, klik dan op onderstaande tekst en lees de informatie die tevoorschijn komt. Wat je waarschijnlijk nog niet weet is dat Oral-B een groot aantal van zijn elektrische tandenborstels heeft vernieuwd en het merk heeft een nieuwe opzetborstel op de markt gebracht: de Sensi Ultrathin. Eerst aandacht voor die vernieuwde tandenborstels.

De voordelen van elektrisch poetsen

  1. Een elektrische tandenborstel verwijdert tandplak beter dan een handtandenborstel. En dat is belangrijk, want tandplak is de grote boosdoener voor heel wat tand- en tandvleesproblemen;
  2. Elektrisch poetsen verkleint de kans op gaatjes en tandvleesontstekingen;
  3. Met een elektrische tandenborstel hoef je je alleen maar te concentreren op de plaatsing van de borstelkop in de mond: wie zorgvuldig langs alle tanden en kiezen gaat en de borstel net over de rand van het tandvlees plaatst, kan grondig poetsen. Met het kleine borsteltje kom je ook makkelijk achter in de mond. Bovendien vertelt een sensor je bij bepaalde elektrische tandenborstels of je te veel druk uitoefent op de borstel en op die manier je tandvlees beschadigt;
  4. De snelheid die de borstel bereikt, kan je met de hand nooit evenaren: met een handtandenborstel maak je tot 600 bewegingen per minuut, een elektrische tandenborstel maakt tot 48.800 bewegingen per minuut (48.000 pulsaties en 10.500 rotaties met de Oral-B Genius elektrische tandenborstel);
  5. De timer helpt je de aanbevolen twee minuten te poetsen. Nadien voelen je tanden superglad en schoon aan, net als na een bezoek bij de tandarts of de mondhygiënist.

Meer capaciteit

Ga er even voor zitten, want de Oral-B PRO 2 2000N, PRO 2 2500 Black, SMART 4 4500N Black, SMART 5 5000N White en SMART 6 6200W White-Blue – de nieuwste elektrische tandenborstels – hebben allemaal een verbeterde lithium-ion batterij met 40% meer capaciteit (ten opzichte van de voorgaande versies van de tandenborstels). Hierdoor kun je tot wel twee weken lang, twee keer per dag, twee minuten poetsen en je gebit in topconditie houden.

Oral-B

Minder tandplak
In combinatie met de nieuwe opzetborstel, Sensi Ultrathin, wordt dat nog makkelijker, want deze borstel – ontworpen in samenwerking met tandartsen – heeft softe, ultradunne borstelharen die zacht voor het tandvlees zijn, maar door de plaatsing van de borstelharen wel hard is tegen tandplak. Hierdoor verwijdert deze nieuwe opzetborstel tot 100% meer plak in vergelijking met een gewone tandenborstel – terwijl je tandvlees beschermd en gezond blijft.

De nieuwe elektrische tandenborstels van Oral-B op een rij:

slider3_oral_b
Shinen voor de spiegel

De beste Oral-B elektrische tandenborstel is voortaan ook in roségoud verkrijgbaar.

slider_oral_b
Geniale tandenborstels

De Oral-B Genius-tandenborstels hebben de meeste snufjes die je helpen je gebit te verzorgen.

Bekijk alle nieuwe Oral-B elektrische tandenborstels

 


Als je wint, wie krijgt dan die andere elektrische tandenborstel?