Naar boven

Glazen bol: De beste games van 2013

| Geschatte leestijd: 2 minuten

Afgelopen jaar op het gebied van games was niet verkeerd. Maar we hebben geen zin meer om achteruit te kijken. Het is tenslotte 2013. In dat jaar staat ons ook heel wat moois te wachten, waaronder deze 5 top games!

 • Dit is waarschijnlijk de enige ‘vreemde eend in de bijt’. We gaan er namelijk vanuit dat jullie niet echt verwacht hadden deze game in dit lijstje te vinden. Gek genoeg hebben we een onderbuik gevoel dat deze game wel eens heel succesvol zou kunnen worden. We moeten er wel eerlijk bij zeggen dat het zogenaamde onderbuik gevoel ook wel veel te danken heeft aan ons gevoel voor nostalgie… Tjonge wat hebben we Red Alert vroeger veel gespeeld. Deze nieuwe C&C is gratis te downloaden en richt zich volledig op het multiplayer aspect. We zijn benieuwd!
 • 2/5
  21 februari 2013

  Crysis 3

  Lees meer
  Crysis 3 komt al in begin 2013 uit en heel veel gamers die houden van first person shooters wachten in spanning af tot het 21 februari is. Dat is namelijk de datum dat dit spel verkrijgbaar is. Maar waarom al die ophef? Deel 1 en 2 waren best goed, maar classic materiaal? Niet echt volgens ons. Maar de ophef rondom dit derde deel begrijpen we heel goed. De beelden die zijn verschenen zijn namelijk duizelingwekkend mooi. Zo mooi hebben we ze nog nooit geziene n dat is precies de reden waarom heel gamend Nederland zit te wachten tot het eind februari is.
 • 3/5
  5 maart 2013

  Tomb Raider

  Lees meer
  Tomb Raider is een spel dat zeker wat records gaat breken. Het spel is al een aantal keer uitgesteld (het zou eigenlijk ook in 2012 uitkomen) en dat kan maar 1 ding betekenen: de makers willen het spel pas loslaten wanneer het tot in de puntjes perfect is. En dat zal wel moeten aangezien er heel wat scepsis bestaat rondom de release van een nieuwe Tomb Raider game. Veel mensen vonden toch wel dat Lara Croft niet echt in de huidige tijdsgeest past. Na het zien van de eerste beelden is echter een groot percentage van de scepsis 180 graden gedraaid. Het ziet er namelijk geweldig uit.
 • 4/5
  26 maart 2013

  Bioshock Infinite

  Lees meer
  Eén van de betere games van de afgelopen jaren is Bioshock. Zowel het eerste als het tweede deel hebben ons heel wat uurtjes op het puntje van de stoel gehouden. In 2013 komt het derde deel uit en ondanks dat deze game een totaal andere koers gaat varen kijken we er ontzettend naar uit. We weten namelijk zeker dat het sfeertje wel terug gaat komen, maar er zullen ook veel nieuwe dingen te zien zijn, waaronder vliegen aangezien het verhaal zich afspeelt in Columbia, the flying city.
 • 5/5
  26 april 2013

  GTA 5

  Lees meer
  Grand Theft Auto 5. Je had deze game waarschijnlijk wel verwacht op nummer 1, en om eerlijk te zijn wisten we zelf ook al dat dit spel op de eerste plaats zou staan op het moment dat we eraan begonnen. Een nieuwe GTA is altijd iets waar zo’n beetje heel de wereld naar uitkijkt. Dit keer zal de wereld wéér groter zijn, kun je nóg meer bizarre fratsen uithalen en is de verhaallijn weer een stuk beter. Hoe we dat laatste weten? Rockstar, de makers van de game, kondigden een tijdje gelden al aan dat je 3 verschillende hoofdpersonen kunt bedienen en dit maakt het spel helemaal nieuw en anders ten opzichte van de voorgaande delen.


Reageer hier en praat mee!